Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policista naháněl naháče po Klatovech: Chtěl, aby bylo vidět, že nic neukradl

Policista naháněl naháče po Klatovech: Chtěl, aby bylo vidět, že nic neukradl. (ilustrační foto)
Policista naháněl naháče po Klatovech: Chtěl, aby bylo vidět, že nic neukradl. (ilustrační foto)  (Autor: MP Ústí nad Labem )
6. října 2015
12:44

Policisté se často i ve svém osobním volnu připletou do situace, která si žádá jejich zásah. Ani kriminalista z Klatov neváhal, když byl svědkem krádeže. Celá věc ale skončila velmi podivně – policista nakonec zatýkal naháče!

Byla sobota, když si kriminalista z Klatov zašel na nákup. V obchodním domě spatřil ale muže, který vnikl do vnitřních prostor obchodu a ukradl lahev ginu a deset čokolád. Policista neváhal a vydal se za ním.

Oba vyběhli ven, kde kriminalista zloděje dohnal. U autobusové zastávky se chtěl zloděj ukradených věcí zbavit zahozením do koše. Když ale uviděl policejní odznak, zareagoval opravdu nečekaně – začal ze sebe strhávat všechno oblečení.

Nakonec se nahý policistovi vytrhl a opět začal prchat. K pronásledujícímu policistovi se nakonec přidal i jeho kolega v autě a společně naháče chytili. Policisté nakonec zjistili, že to rozhodně nebyl žádný zloděj nováček.

Muž ve věku 34 let z Nýrska byl v posledních třech letech za trestný čin krádeže odsouzen podle rozsudku Okresního soudu pro Plzeň-město. Muž byl za doprovodu policistů převezen do policejní cely a následně převzal ve zkráceném přípravném řízení sdělení podezření z přečinů krádež a výtržnictví. Výše škody činí 318 Kč,“ doplnila mluvčí krajské policie Dana Ladmanová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání