Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Polonahý feťák skákal v Plzni po autech: Z hluboké rány na ruce mu lezly šlachy

Policisté po Plzni naháněli totálně zfetovaného muže
Policisté po Plzni naháněli totálně zfetovaného muže  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
19. srpna 2015
13:23

Opravdu rušnou noc za sebou mají příslušníci městské policie Plzeň a lékaři záchranné služby. Po městě tu naháněli totálně zfetovaného muže, který v amoku skákal po autech a lezl do zahrad domů.

Strážníci městské policie obdrželi hlášení o podezřelém muži v zahradách domů na Lochotíně asi v půl desáté večer v úterý. Měl se z nepochopitelných důvodů svlékat a pobíhat po pozemcích místních občanů.

Jeden z nich se ho pokusil uklidnit, ale byla to marná snaha – muž byl tak zfetovaný, že ani nechápal, co se mu říká. Podle svědků, z nichž byli mnozí velmi vyděšení, měl na ruce rozsáhlé zranění, které se zdálo velmi zanedbané a zapáchalo. Údajně bylo tak hluboké, že muži byly vidět i šlachy a další tkáně, jak píše server krimi-plzen.cz.

Muž z lochotínských zahrad utekl na Karlovarskou ulici, kde se proplétal mezi projíždějícími auty. Zde jeho cesta skončila. Jako zázrakem nedošlo k žádné nehodě, a policistům se ho nakonec podařilo dostihnout. Při útěku feťák také skočil na kapotu vozu, asi chtěl přeběhnout přes střechu auta jako v akčních filmech.

Svědci potvrdili, že se mladý muž strážníkům při zatýkání bránil, co to šlo – na zemi ho muselo držet několik mužů. Nakonec se feťák uklidnil, záchranářům se ho podařilo předběžně ošetřit a nakonec i naložit do sanitky.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání