Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dupal po těhotné přítelkyni: Pořád ho miluju, řekla u soudu

Jan Z. prý cítí vinu jen částečně
Jan Z. prý cítí vinu jen částečně  (Autor: Foto Blesk - Jitka Pecharová)
Autor: jp - 
18. června 2015
19:48

Za brutální zmlácení těhotné přítelkyně Věry B. (34) ze Svitavska může jít až na 12 let do vězení Jan Z. (38).

Ženu, která má syna z předchozího vztahu a v srpnu Janu Z. porodí dítě, muž v opilosti škrtil, bil ji pěstí a dupal po ní. V nemocnici skončila s otřesem mozku, zlomenou čelistí a podlitinami. U soudu, který případ řeší, muž ale přiznal jen pár facek.

Zranění Věry B. vysvětloval tím, že na ni upadl. Družku napadl, protože ho prý ničila hysterickými scénami a řečmi o sebevraždě. „Bojím se ho, ale mám ho ráda,“ řekla soudci Věra B. Dnes by měl padnout rozsudek.

lepabrena ( 19. června 2015 10:05 )

Podle mě se ho ta žena bojí- řekla to jasně a ví, že až ho pustí z basy- jestli na to dojde, tak, pokud dítě nedá ihned po porodu do adopce, se s ním, až porodí, bude kvůli dítěti setkávat minimálně 18 let, kdy bude dítě ve střídavé péči jich obou. Je možné, že je nezaměstnaná, bez peněz, bydlela v jeho bytě a sociálka jí neposkytla bydlení v azylovém domě.Až sem dospěla v ČR situace žen, když Klaus prohlásil, že se nejvíce obává feministek=žen, které chtěly, aby byla dodržovaná Ústava ČR=rovné zacházení, rovná práva a povinnosti bez ohledu na pohlaví s přihlédnutím k tomu, že žena rodí a pečuje o děti!

moiaza ( 18. června 2015 20:00 )

 Zřejmě té dámě chybí mozek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání