Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zamilovaná bachařka pomohla na svobodu dvěma vrahům: Plánovala zabít manžela!

Autor: shp - 
15. června 2015
22:50

Zamilovala se hned do dvou odsouzených vrahů, což se jí stalo osudným. Američanka Joyce Mitchell (51) totiž pracovala jako bachařka a dopomohla na svobodu svým kriminálním láskám. Plánovala, že zabijí jejího manžela a společně pláchnou. Nakonec si to celé rozmyslela…

Joyce pracovala v newyorském vězení u ostrahy jako vedoucí výuky šití, kterou vězni absolvují. Seznámila se tak s vrahy Richardem Mattem (48) a Davidem Sweatem (34). Pro oba kriminálníky projevila slabost a podle britského Daily Mailu s nimi oběma prožila románek.

Do vězení jim nanosila potřebné nářadí, aby se provrtali do potrubí a následně mohli pláchnout pryč. Plán byl takový, že Joyce se ujme role řidiče a bude na vězně čekat u smluveného východu. Společně pak plánovali zabít Lyla, manžela dozorkyně, a ujet do Vermontu.

Jenže žena si nakonec uvědomila, že ke svému choti stále chová city. Na smluveném místě se nakonec neukázala a vězni pláchli neznámo kam. Na útěku jsou už skoro dva týdny. Joyce nakonec skončila sama v poutech. Obviněná je ze spousty trestných činů, mimo jiné z napomáhání útěku a plánování vraždy.

doktormediciny ( 13. prosince 2015 12:51 )

Ono snad jedna nase literatka mela sdelit kdyz kxxxx avrbi, tot horsi,nez kdfyz se pata sbira 

beda88 ( 16. června 2015 12:26 )

Hlavně si počkejte na trest jaký dostane. v našem absurdistánu by vyfasovala tak 2r. a tam tipuji na 25 let. nedávno jsem na CI programu na satelitu viděl příběh jak v USA uteklo 6 vězňů a táta jednoho z nich jim nechal přistavené auto. dostal 10 let natvrdo. vězni ještě zabili při přestřelce 1 poldu a všichni dostali dalších asi 130 let bez možnosti propuštění.

bandour ( 16. června 2015 08:49 )

lze shrnout do dvou slov TLUSTÁ A BLBÁ, když tři, tak ještě hnusná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání