Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve vězení se mi smáli, že dělám kadeřníka! Lukáše neprávem odsoudili za pokus o vraždu kadeřnice

Autor: shp, František Prachař - 
24. května 2015
05:03

Neměli pořádné důkazy, ale přesto ho odsoudili na 13 let za pokus o vraždu kadeřnice. Když se neprávem odsouzený Lukáš Nečesaný (23) dostal do vězení, neměl to vůbec lehké. V base totiž začal pracovat jako kadeřník, kvůli čemuž byl v souvislosti se svým příjmením a činem, který sice nespáchal, ale byl za něj odsouzen, neustálým terčem posměchu.

Lukáš se za mřížemi snažil o jediné – aby vydržel, nezbláznil se a přežil. To vše v malé cele. „Na šířku měla asi dva metry a na délku asi pět, řekl Lukáš Blesk.cz. Za mřížemi nakonec strávil 2 roky a tři měsíce.

Ve vězení se musel neprávem odsouzený vypořádat i s nedostatkem sexu. „Člověk se musí vrátit do mladých let, do puberty. Ve vězení masturbuje skoro každý, koho jsem poznal,“ přiznal Lukáš. I když se v base našli tací, kteří zkusili homosexuální styk, on k nim rozhodně nepatřil.

Video Holiče jsem ve vězení dělal kvůli vrahovi Petry (†15) - František Prachař, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Kvůli činu, který spáchal, svému jménu a práci, kterou vykonával, se ale stal terčem posměšků svých spoluvězňů. „Začal jsem pracovat jako holič. Všichni se tomu smáli – Nečesaný, zavřený kvůli vraždě v kadeřnictví a teď je z něj Holič,“ vypověděl Lukáš.

Video Neprávem odsouzený Lukáš: Při zadržení mě brutálně zmlátili! - František Prachař, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Teď už si naštěstí užívá zaslouženou svobodu. Společnost mu dělá snoubenka, kterou si chce vzít a rodiče, kteří nikdy nevzdali boj, aby syna dostali z vězení. Lukáš však ještě nemá vyhráno. Nejvyšší soud případ vrátil k projednání Krajskému soudu v Hradci Králové.

LN LN | Blesk

pupak ( 24. května 2015 23:17 )

... a aby typ eníze zaplatili vyšetřující policisté, soudce a státní zástupkyně ze svého. Pokud ne, odseděli by si poměrnou část z trestu, který mu navrhli. A.C.A.B. - All colours are beautiful (nebo tak nějak). ;-)

romanetta ( 24. května 2015 18:53 )

Není účelově vytržená. Jedná se o jeden z mnoha důkazů, kvůli kterým byl odsouzen.

babana ( 24. května 2015 16:40 )

Velmi dobře vím, co se v Praze děje, mě to znát nemusí nikdo učit A tato kauza s tím nijak nesouvisí, má to i jiné pozadí: V rudém Hradci potřebovali dostat po čumáku, jelikož už to začali až moc namachrovaně přehánět...

recus ( 24. května 2015 16:18 )

Pravda, byl to údajně "zmetek", nevychovaný "fracek". Takový se nezmění.

recus ( 24. května 2015 16:16 )

Pro uvedeného "babana" : PČR, KSZ a KS nebo OSZ (v Praglu Obvodní SZ a Obvodní soud, OS). Mluvíme zde všichni obecně. Netušíš, co se děje v Praze a odsud vane vítr, neboli NS se řídí "pokyny" z Prahy, tj. těch, kteří vládnou nyní soudnictví, policii, SZ, chytrolíne. Musíš ještě dorůst, chlapečku, babana, babano. Až budeš, jako my, sedět desítky let na patřičných místech, prozřeš...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání