Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Zneužívaná Katka skočila pod metro: Poslední kapkou byl vzkaz od nevlastního bratra?!

Autor: dce - 
15. června 2015
15:53

Čtyřiadvacetiletá Katka minulý týden spáchala děsivou sebevraždu skokem pod metro. Jak se vyznala na svém blogu, důvodem bylo dlouhodobé zneužívání ze strany jejího otčíma. Jenže s tím už nějakou dobu nežila – co tedy mohlo být tzv. spouštěčem?

Případ, který šokoval Česko, má další dohru. Katka ve středu ráno ukončila svůj život skokem pod metro. Jenže ze zoufalé sebevraždy se vyklubalo podezření na dlouhé zneužívání svěřeného dítěte. Ale bohužel to není všechno.

Podle mnohých zlých jazyků měla Katka dluhy – odstěhovala se od nenáviděné rodiny, ale prý to sama finančně nezvládala. Ať už to byla pravda, nebo ne, drsnou ránu jí zasadil i její nevlastní bratr.

Nemohl to být náhodou příspěvek jejího nevlastního bratra, ve kterém on i jeho rodina Katku napadali, že dluží, kde se dá? Kdo ví, jestli to byla vůbec pravda... Kolik lži a špíny na ni její ‚rodina‘ házela? To si vůbec nedokážete představit,“ napsal čtenář Blesku. 

 

Jako by náhodou facebookový profil zmiňovaného bratra (a později i otčíma a druhého sourozence) po smrti Katky do pár hodin zmizel. A s ním i příspěvek, který Katce na profil napsal. Jak to bylo doopravdy? Proč rodina Katku neustále týrala, copak si nevytrpěla dost?

Otčím prý Miloš H. dívku už od nízkého věku sexuálně obtěžoval, vše se táhlo až donedávna, kdy se Katka odstěhovala. Její macecha jí navíc nadávala, neustále jí připomínala, že její matka byla feťačka a že ona tak také skončí. Podle známých dívku nevlastní rodiče drželi zkrátka, zato svým dvěma mladším synům dopřáli první poslední.

majojo ( 15. června 2015 19:11 )

Ježíš, ty jsi fakt dobroděj! Takovýhle přístup stál tu holku život, nemluvě o tom, že ta její vyvedená rodina je na kriminál.

frnda.vegeta ( 15. června 2015 18:44 )

Několikrát týdně.

frnda.vegeta ( 15. června 2015 18:21 )

Mě zneužil hasič vog.ht

dvabanani ( 15. června 2015 18:21 )

 Ten obrázek se ke mě taky dostal...sdílelo ho na facebooku více lidí, nicméně na něm bylo jenom napsáno, že prosí lidi, kteří znali jeho sestru, aby jí to vzkázali a kdo jí nezná, aby ho sdíleli...nevidím na tom nic špatného, naopak ji chtěl informovat o tom aby své závazky platila a nedostala se do problémů...co se týká komentářů, nebyk podtou fotkou ani jeden, chtěl jsem tam totiž napsat, že to budu taky sdílet, ale měl to zablokovaný, pro přidání komentářů.....pokud se k ní tedy jeho vzkaz dostal, měla mu děkovat za to, že jí informoval a nedpstala se do ještě větších dluhů a ne to vyřešit tak, že si šla skočit....

zhulena.vydra ( 15. června 2015 18:08 )

Vysmahni, ty <~>

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání