Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šokující proměna: Guru Jára po zatčení! Změnil podobu, aby ho nepoznali?

Autor: ljš - 
18. května 2015
17:47

Říkal si Óm nadsamec a sex měl prý s více než třemi tisícovkami žen. Teď ovšem Jaroslav Dobeš (44) zvaný guru Jára připomíná spíš vypelichaného islámského teroristu. Buď na útěku před českými soudy velmi sešel, nebo se takto maskoval, aby nebyl poznán.

Na fotkách z roku 2011 vypadá guru Jára snad ještě mladší, než tehdy ve skutečnosti byl. Má krátké strniště, na hlavě šátek a tváří se velmi oduševněle.

To ze snímku, který zveřejnila filipínská policie po jeho zadržení, se zdá, že snad chytili nepravého. Přesto je plešatý muž s dlouhým plnovousem skutečně Dobeš, kterého česká policie hledala kvůli mnohonásobnému znásilnění. Za to má také jít na deset let za mříže.

Zadržen byl podle dostupných informací už v pátek příslušníky imigrační policie ve městě Dapa na ostrově Siargao společně se svou blízkou spolupracovnicí Barborou Pláškovou. Nyní probíhají jednání o jejich deportaci do Česka.

Dobeš podle obžaloby ženy a dívky na různých seminářích takzvaně odháčkovával. Tvrdil, že všemožné problémy žen jsou způsobeny háčky, které v nich zanechali dřívější sexuální partneři a které jim prý znemožňují žít plnohodnotný život. Guru Jára pak tyto takzvané háčky sexuálním aktem údajně uvolňoval. Klientky školy však o této metodě nic nevěděly, většinou jim byla nabídnuta na konci i vícedenních seminářů, aniž věděly, jak metoda probíhá.

Některé se bránily, většina z nich však po úvodním dechovém cvičení nebyla schopná ovládat své tělo a reagovat. Lektorky školy v čele s Pláškovou dívky většinou stimulovaly na pohlavních orgánech a řídily dechové cvičení, poté se nečekaně objevil Dobeš a zpravidla vykonal na ženách krátkou soulož.

zoot ( 13. srpna 2015 21:35 )

"Změnil podobu, aby ho nepoznali?" ... ale no taak, i laickým okem je okamžitě vidět, že mezi oběma fotkami je časový rozdíl tak cca 15 let. Věřte, že já vypadala před 15ti lety taky dost podstatně jinak (bohužel..) i tady je do očí bijící, jak media manipulují naprosto bazálními informacemi a podsouvají veřejnosti to, co se jim hodí do krámu..

lightyellow ( 4. srpna 2015 21:38 )

Kamarádka na odháčkování byla a říkala, že to bylo fantastické, že by šla klidně znovu, kdyby měla háčků víc.. Říkala, že nechápe, jak to Jára dělá, ale že jí pak změnil celý život. Konečně si našla partnera, se kterým jí to klape, získala novou práci a je šťastná. Za 5 let za ní přišla policie,jestli se necítí nějak zneužitá.. A ona že možná trošku jo. Nechápala jsem, jestli to myslí vážně, protože jsem si moc dobře pamatovala, jak mi o rituálu básnila. A ona na to, že už si to vlastně moc nepamatuje, že se jí to možná až zas tak moc nelíbilo.. Co se sakra stalo? Co jí ti policajti udělali, že byla schopná změnit tak zatvrzelý pozitivní názor? Ted je ve slavné osmičce holek, které svědčí proti. Proč ale policie volala ji a ne naopak?

pyskotka. ( 18. května 2015 22:07 )

Já bych chtěla být taky odháčkovaná.

alex_murphy ( 18. května 2015 20:52 )

Tyvado jen 170, takovej skrček a prej ÓM nadsamec!

vihor ( 18. května 2015 19:37 )

Guru by si měl požádat o občanství Liberlandu. Tam bude léčba sexem jistě legální. Mohl by být třeba profesorem na Sexuální fakultě Univerzity Liberlandu. Ale je to jeho hloupost, že si nevyřídil třeba nějaké písemné potvrzení od těch dam, že se sexem souhlasí. Většina by mu stejně dala. Vždyť jak se tu propírá ta aféra s tím pornocastingem, tam také dámy bez problémů podepsaly smlouvu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání