Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Žena obviněná z objednávky vraždy manžela porodila holčičku: Chvíle štěstí - ale na jak dlouho?

Autor: dce - 
25. září 2014
16:35

Necelý týden od porodu už jela Eva (32) domů. Ženu, která je obviněná z objednání vraždy vlastního manžela, z porodnice ve Zlíně odvezl její přítel Tomáš – otec novorozeného děvčátka. V nejbližší době se bude konat další soud, který rozhodne o jejím osudu - skončí čerstvá matka ve vězení?

Evina dcerka, která se narodila už v pátek, se jmenuje Terezka. Narodila se sice dva týdny před původnm termínem, ale měla jen lehce podprůměrnou váhu. S dcerou se dnes Eva vrátila domů. Kolik času s ní ale bude moct strávit, o tom rozhodne v nejbližší době soud.

„Předpokládám, že soud by mohl začít za měsíc, dva. Do té doby bude Terezka se mnou a až začne soud, bude s tatínkem nebo mou rodinou,“ uvedla Eva pro server cas.sk. Otázkou ovšem je, jestli Eva po soudu svou dceru ještě vůbec uvidí.

Eva je optimistická – věří, že se jí podaří očistit své jméno. V její nevinu věří i její rodina i přítel Tomáš. Za objednávku vraždy manžela Ľudovíta byla zatčena už v lednu. Až teprve ve vězení ovšem zjistila, že je těhotná – soud jí propustil, aby mohla v klidu porodit, až po půl roce za mřížemi.

Obžaloba Evu viní, že si najala kamaráda Martina, aby manžela zabil. Když nesehnala zbraň, měl ho s komplicem omráčit paralyzérem a pak uškrtit. Martin je v případu jediný svědek, který údajně vše ohlásil policii a řekl, že měly být zavražděny ještě další osoby.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání