Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Policie rozprášila gang výrobců dětského porna: Poškozených je až sedmdesát!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
3. září 2014
13:15

Policisté na Náchodsku zadrželi skupinu výrobců dětského porna. Z výroby a šíření jsou obviněni čtyři lidé. Podle důkazů je zneužitých dětí až sedmdesát. Rodiče si mysleli, že jejich ratolesti v obci Červený Kostelec fotí reklamy na zahraniční trh. Do Švédska, Španělska a Francie ale putovala úplně jiná videa a fotografie.

Případ policisté za přísného utajen sledovali již delší dobu. „V této souvislosti kriminalisté již zahájili trestní stíhání čtyř osob ve věku od 31 do 56 let, a to pro skutky vykazující znaky zvlášť závažného zločinu obchodování s lidmi. Všichni obvinění jsou stíháni vazebně,“ informovala mluvčí krajské policie Ivana Ježková server idnes.cz.

Své oběti si vedoucí skupiny – čtyřiapadesátiletý muž – vybíral pečlivě. Kontaktoval předem vytipované děti ve věku od 7 do 18 let, popřípadě i jejich rodiny. Vybíral si lidi ve finanční nouzi nebo takové, kteří měli zájem dítě zviditelnit v reklamě. Výsledky jejich „práce“ ale končily na zpoplatněných webových stránkách v zahraničí. Fotografie a filmy skončily i přímo u mezinárodně sledovaných pedofilů.

„Účelově jim sliboval možnost uplatnění v reklamě a focení pro zahraniční časopisy. Pokud budoucí oběť zájem skutečně projevila, pozval ji do svého ateliéru v domě v Červeném Kostelci na Náchodsku. Zde ve spolupráci s dalšími obviněnými osobami v průběhu několika let děti fotografovali a pořizovali videozáznamy pornografického charakteru,“ sdělila Ježková.

sores ( 3. září 2014 14:17 )

Co to příroda stvořila za hnoje lidský, tímhle se ukájet proboha.Vždyť na tom malém děcku není vůbec nic! Jsou to hnoje lidský a měl by být zákon uříznutí ptáka aby už nehol dobytek škodit.Ukájet se dětma, jdu se vyblít.

abaron ( 3. září 2014 13:36 )

ešte väčšia objaviteľnosť týchto ovád by bola lepšia keby anonymous nečetovalo ale makalo tiež. nič by sa im nestalo a neubudlo z nich.

ivuska1 ( 3. září 2014 13:23 )

Tyhle poskozeni magori , kteri se ukajeji na detech by meli dostat dozivotni tresty !!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání