Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lupič v masce přepadl banku: Vyděšená pokladní utekla a nic mu nedala

Lupič z banky uprchl s prázdnou.
Lupič z banky uprchl s prázdnou.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
9. srpna 2014
18:25

Policie hledá lupiče, který ve čtvrtek přepadl bankovní pobočku na Tilleho náměstí v Praze 5 a se zbraní v ruce požadoval peníze. Pracovnice banky mu ale žádné nevydala, muž pak utekl. Zachytilo ho několik bezpečnostních kamer, policie snímky z nich zveřejnila a žádá veřejnost o případná svědectví. Na policejním webu o tom dnes informovala mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Policisté hledají podezřelého ve věku kolem 30 až 40 let, světlé pleti a zavalitější postavy. V době přepadení měl tříčtvrteční bílé kalhoty, světle tyrkysové triko s límečkem značky Lacoste, obuty měl tmavší boty. Měl modrou čepici s kšiltem, obličej si snažil zakrýt maskou, kterou měl připevněnou tmavým provázkem či gumičkou kolem hlavy. Mluvil česky a bez přízvuku. Lidé se mohou obracet na bezplatnou tísňovou linku 158.

Loupež se stala ve čtvrtek kolem půl šesté odpoledne, kdy muž přišel do banky na Tilleho náměstí. Hned po vstupu vytáhl pravou rukou zpoza zad černou pistoli, se kterou přiběhl k přepážce, za níž seděla pracovnice banky. "Dosti vulgárním způsobem požadoval vydání hotovosti. Úřednice byla ale v šoku a na pachatele jen koukala. Po chviličce však zabouchla zásuvku s penězi a odběhla od přepážky. Pachatel se poté otočil a z banky utekl bez jakékoliv hotovosti pryč, směrem k ulici Tréglova," uvedla dnes policejní mluvčí

Video  Policie pátrá po lupiči z banky  - Policie ČR
Video se připravuje ...

tuzex ( 10. srpna 2014 00:41 )

Nejsi po lobotomii? Úředník se taky může splést a zmáčknout čudlík omylem a už ležíš i jako slušný klient banky

lobotom ( 10. srpna 2014 00:23 )

Tenhle systém záměrně chrání zloděje. Před každou pokladnou má být dálkově ovládaný samostříl, nejlépe rovnou do mrtva, ale když to nejde tak s uspávačkou. Potom pro něj v klídku přijede pohřebák nebo policie. Jednoduché a účinné.

tuzex ( 9. srpna 2014 22:36 )

PORGU

tuzex ( 9. srpna 2014 22:25 )

tuzex ( 9. srpna 2014 21:38 )

Mám pocit, že když je mu 30 - 40 let, tak je to spíš Husákovo dítě, inteligentko a hlavně, vychovanej Husákovskými rodiči . Čumíš, co?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání