Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další mrtvola v Praze: Muže vylovili z nádrže na potoce Botič!

V Praze našli ve vodní nádrži na potoce Botič mrtvolu
V Praze našli ve vodní nádrži na potoce Botič mrtvolu  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK, simao - 
16. července 2014
19:57

Po mrtvolách žen tentokrát mrtvý muž. Kriminalisté v Praze vyšetřují nález mrtvoly, kterou vytáhli ve středu odpoledne z vodní nádrže na potoce Botič v Hostivaři.

Policie nyní zjišťuje mužovu  totožnost i příčinu úmrtí. Žádné známky zranění nebo násilí lékař na těle mrtvého ale neobjevil, sdělila ČTK policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Informaci o nálezu mrtvého dostala policie krátce před 16:00, pár minut po 17:00 jeho tělo vylovili policisté z poříčního oddělení.

"Přesnou příčinu úmrtí zatím neznámého muže budou kriminalisté znát až po provedené soudní pitvě. Na zjišťování totožnosti muže středního věku pracují kriminalisté specializující se na pátrání po osobách," doplnila mluvčí.

tawon ( 16. července 2014 21:41 )

tady na diskuzích jich je,proto mají Havla plný držky, přišly r. 98 o koryta a dnes prdí důchod na Blesku

tawon ( 16. července 2014 21:39 )

Tohle bys Husákovi nenapsal, slabší trest by bylo jít hned do strany a STB. Mordy se děly jinak, hňupe. A z Orlíku je loví dodnes, k přibylým

tawon ( 16. července 2014 21:37 )

Bylo, nebyl bulvár a komouši do novin nic nepustili, protože jsem žili spokojeně a v bezpečí Jistěže narostlo zlo, vraždy podnikatelů, dříve se na "nepřítele" šlo jinou cestou. Filmy a počítače na výchově taky nepřidají, sleduj diskuze a máš jasno.

chanel5 ( 16. července 2014 21:08 )

Hlavně, že se máme na koho vymlouvat. Demokracie neříká, že máš vraždit, krást, lhát etc. Za to nemůže Václav, to je v lidech. Nikdo nikoho nenutí kouřit, brát drogy, chovat se jako dobytek. Naopak, demokracie odhalí jací jedinci jsou. Máš volnost a ukaž co s ní uděláš.

suveren ( 16. července 2014 20:49 )

rumovapalice

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání