Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Lidská zrůdnost: Fenku nechal ředitel školy hodit do jámy a zasypat!

Autor: lvi - 
28. února 2014
15:51

Lily je toulavou fenkou z Jihoafrické republiky. Přežívala na ulici a občas zaběhla k lidským příbytkům nebo na hřiště, aby si v popelnicích našla něco k snědku. Jednoho dne se bohužel dostala na hřiště jedné ze škol, kde si jí bohužel všiml bezcitný ředitel tamního vzdělávacího ústavu.

Místo, aby šel žákům a dalším pedagogům příkladem, zachoval se jako naprostá lidská zrůda a nula. Přikázal totiž údržbářům, aby Lily hodili do nedaleké jámy a následně ji zaživa pohřbili zasypáním.

O celé hrůzné akci naštěstí anonymní telefonát vyrozuměl organizaci International Fund for Animal Welfare (IFAW), jejíž zaměstnanci takřka okamžitě vyrazili na pomoc. O půl hodiny později našli Lily v necelé dva metry hluboké jámě. Zubožené a zaházené zvíře bylo stěží schopné štěkat. Rovněž bylo polité nezaschlou směsí malty.

Lily se naštěstí za pomoci záchranářů z jámy dostala a nyní se těší dobrému zdraví. Ochránci zvířat informovali o jejím týrání příslušné úřady a ředitele školy i jeho zaměstnance čeká tučná pokuta a zřejmě i trest odnětí svobody.

vasek711 ( 1. března 2014 13:18 )

a ty si musis uvedomit ze jsi jenom parazit c.219 uz te ty cernosi vyprcali ty dve diry, co mas jednu na predku hlavy a jednu mezi nohama ? a jestli mas ty diry trosku uzke, na ty velke cerne hadice...nozem by se to vyresilo.Nedelej si starosti bastarde, ze by jsi vykrvacel, dostal bys i transfuzi.....na jatkach maji krve dost a jeden kybl by mel stacit. To je asi tak jedina lecba ktera by te mohla vysvobodit z tve mizerie... mas tady sanci, zkus to hlupaku.

pepen ( 1. března 2014 08:02 )

Opravdu lidská zrůda-já bych ho zkopal zmetka a udělal bych mu to samé!!!!!

andorea ( 28. února 2014 23:23 )

Zasypat do jámy. Aspoň na pár hodin, aby si uvědomil, jaké to je.

Shelby16 ( 28. února 2014 22:29 )

Já bych tomu kryplovy dala padáka z ředitelského křesla !

andorea ( 28. února 2014 22:19 )

Dobrou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání