Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kristýna (13) utekla od prababičky a toulá se po hospodách. Viděli jste ji?

Policisté pátrají po třínáctileté Kristýně Ondráčkové
Policisté pátrají po třínáctileté Kristýně Ondráčkové  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, ljš - 
4. února 2014
17:04

Pražští policisté pátrají po třináctileté Kristýně Ondráčkové. Dívka odešla z domova v neděli odpoledne a svým blízkým se pak už neozvala. Zřejmě je s další pohřešovanou dívkou stejného věku, s níž často chodí po hospodách a ubytovnách. Dívku naposledy viděla její prababička v pražských Záběhlicích.

Dívka žije s prababičkou v Jasmínové ulici, odkud odešla v neděli kolem 13:00. Tvrdila, že přijde domů v 18:00, ale pak už se nevrátila ani o sobě nedala vědět. "Dívka se s největší pravděpodobností pohybuje ve společnosti další hledané mladistvé, čtrnáctileté Markéty Ryglové," míní mluvčí policie Hana Jeřábková.  "Dívky vyhledávají zejména společnost lidí z romské komunity, se kterými navštěvují ubytovny, domy pro sociálně slabé občany a dále bary a restaurace, kde pijí alkohol," doplnila.

Kristýna Ondráčková vysoká asi 158 až 163 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé vlasy po ramena, které nosí stažené do culíku, a hnědé oči. Naposledy byla oblečena do černé šusťákové bundy, modrých úzkých džínových kalhot, šedých kotníčkových bot a v uších měla stříbrné kruhy. "Kriminalisté žádají širokou veřejnost o jakékoliv informace, které by vedly k vypátrání pohřešované dívky. Informace přijmou operátoři tísňové linky 158 nebo policisté na kterékoli služebně," uvedla mluvčí policie.

armenia ( 5. února 2014 15:28 )

Jak se to paktuje s cikánama tak to špatně skončí a holka si z prabáby nic nedělá,když ji nevadí jestli se trápí,no prostě *** a to je smutné v jejím dětském věku...

nejkaaaa ( 4. února 2014 21:12 )

 Tak ve 13 si myslím poznala život ze všech stran a s notnou dávkou..Puberta je hold prevít.Snad se umoudří a začne sekat dobrotu.Jestli už není pozdě že?!

majojo ( 4. února 2014 18:04 )

A sociálka opět v pravý čas na pravém místě zakročila....

naidka ( 4. února 2014 17:54 )

Kde má to děvče rodiče? Chudák prababička, co s ní zmůže, když se sčuchla s cigány, to je tak na přestěhování do jiného města.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání