Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Expolicista (†49) zavraždil dcery (†13 a †15) a jejich tetu: Našli ho s prostřeleným hrudníkem!

Autor: shp - 
4. září 2013
09:02

Byly mladé, nevinné, ale jejich životy byly předčasně ukončeny výstřely ze zbraně. Veroniku (†15) a Martinu (†13) Káňovy našli stejně jako jejich tetu v tratolišti krve doma ve slovenské Bystričce. Podezření z vraždy padlo na otce Martina (†49). Toho našli s prostřeleným hrudníkem...

Děsivý masakr se odehrál včera ve slovenské Bystřičce. Mladičkou Veroniku a Martinu tam někdo zastřelil několika ranami z pistole. Obětí vraha se stala i jejich teta Anna Oravcová, která se o dívky starala.

Zastřelil se sám?

Podezření z vraždy padlo okamžitě na otce děvčat, bývalého policistu. Rozjelo se celostátní pátrání, které bylo ukončeno dnes krátce před pátou hodinou ranní. Martin Káňava byl nalezen mrtvý mezi obcemi Bystřička a Turčiansky Peter. Měl prostřelený hrudník a v současnosti nelze potvrdit, že spáchal sebevraždu.

Dívky měly vypnuté mobily

Přítel Veroniky sháněl obě děvčata již v sobotu, ale měly vypnuté mobily. V pondělí obě sestry nenastoupily do školy: „To mi začalo být podezřelé,“ prozradil mladík. Když později dorazil k jejich domu, stála u něj již policejní auta. „Byla to skvělá děvčata, která měla těžký život,“ dodal zdrcený přítel Veroniky poté, co se dozvěděl o jejich osudu.

Měl prsty ve zmizení manželky?

Obě dívky se velmi bály svého otce. Zvláště, pokud se napil. V osudnou sobotu, od které o děvčatech nikdo neslyšel, měl Káňava popíjet v místní hospodě. Matka děvčat Ingrid  Káňavová (42) je již 13 let nezvěstná. Podle manžela odešla v roce 2000 na nákupy a už se nevrátila. Policie ho podezřívala z jejího zmizení, po kterém zanedlouho odešel z jejích řad. Navíc odmítl vypovídat na detektoru lži.

alenealejo ( 4. září 2013 12:35 )

Závery povie vyšetrovanie. Bezvýchodiskovosť otca,zrejme menej odolného jedinca,ktorej dôsledkom je smrť nevinných a napokon aj vlastná, podľa vyjadrenia polície predchádzala exekúcia majetku rodiny, ktorá zrejme bola spúšťačom tragédie.

ko.ko.tek ( 4. září 2013 11:28 )

do pr.de.le

ninga ( 4. září 2013 10:59 )

některým to kouká z vočí. třeba kmotr Mrázek, to je kukuč a o tomhle pánovi se nedá říct, že by mu jen tak "normálně ruplo v kouli". je zřejmé, že už odkrágloval i svoji ženu, jen mu to nedokázali. a teď v klidu tři další

majka60 ( 4. září 2013 10:47 )

nj, já jsem nečetla vaše příspěvky, takže se ptám na totéž.Ti BLESKÁČI jsou fakt paka.

majka60 ( 4. září 2013 10:45 )

Expolicistu, který zabil své dcery, našli s prostřelenou hlavou.. Tak, kam byl vlastně střelen ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání