Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zvrhlá matka (37) se přiznala k sexu svými syny (9 a 11 let), prý to chtěl manžel

Autor: pes, Jitka Žigová - 
30. července 2009
13:40

AKTUALIZOVÁNO: Sex s dvěma vlastními ještě nezletilými syny si užívala žena (37) z Vysočiny. K osahávání a souložím s chlapci jen ve věku devět a jedenáct let, se zvrhlá matka ve čtvrtek přiznala u hradeckého krajského soudu.

Hochy prý takto zasvěcovala do sexu poté, co se s manželem shodli na tom, že už jsou dost velcí na to, aby o něm něco věděli. Své chování označila za normální. Až po zatčení si prý uvědomila, že se zachovala špatně.

„Ano, cítím se vinna,“ bez zaváhání zvrhlá žena přikývla na nařčení v obžalobě, ale více se k nim již nechtěla vyjadřovat. Soud proto seznámil účastníky procesu s její výpovědí u policie. Kriminalistům přiznala, že vše začalo po devátých narozeninách mladšího syna. „S manželem jsme si povídali o tom, jak už jsou kluci velcí, a že bych jim už měla vysvětlit i ukázat, co je sex,“ zvrhlá matka. Zasvěcení hochů do světa erotiky vzala žena opravdu i s praktickým cvičením, které se tak zalíbilo, že si ho dopřávala i několikrát týdně.

Když byla žena se syny sama doma, řekla jim, aby se svlékli a lehli na postel v kuchyni. Nahá si pak vlezla mezi ně. „Sahala jsem jim na pindíky a říkala, aby se mě dotýkali na prsou i přirození,“ popsala hrátky, které vrcholily souložemi. „Já jsem u toho byla někdy i vzrušená a měla jsem orgasmus,“ přiznala. A i z chlapců, hlavně mladšího, měla prý dojem, že jsou také spokojeni. „Nenutila jsem je k tomu, ani nehrozila trestem,“ odmítla nařčení, že jednomu ze synů hrozila zbitím vařečkou.

Sex s dětmi obžalovaná údajně provozovala skoro dva roky až do loňského listopadu, kdy se pohádala s mužem a odešla do azylového domu. Policii řekla, že soulože se syny považovala za normální věc. Až za zdmi vazební věznice si uvědomila, že se zachovala špatně. Dávala to za vinu i svému nevlastnímu otci, který ji prý v mládí osahával. V pátek by soud mohl rozhodnout o jejím potrestání. Hrozí jí až 12 let vězení.

drobek ( 30. července 2009 19:13 )

A tebe min na 3 roky do kurzu češtiny

matyldamatylda ( 30. července 2009 17:39 )

Tak toto je VRCHOL HNUSU!!!!

kudlankabezbozna ( 30. července 2009 16:49 )

To musí být kachna jak prase. Už jste někdy viděli nahého devítiletého kluka? To bych chtěla vidět tu pipku, kterou by to párátko mohlo dovést k orgasmu

kumi ( 30. července 2009 14:52 )

PÍ++U ZAŠÍÍÍÍT UDĚLAT VÍÍVOD!!!!!!!!!!A SAMOTKU AŽ DO SMRTI ALE JELIKOŠ MÁME BLBÉÉÉ TRESTY DOSTANE 3ROKY A NA POLOVIČKU DOMU!!!

daniel56 ( 30. července 2009 14:40 )

hochúm se to asi doma zalibylo,když byli dva roky spokojeni a sticha

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání