Když se však po 15 minutách vrátila zpět k recepční, kabelku s luxusními slunečními brýlemi, peněženkou s hotovostí asi 2,5 tisíce korun, mobilním telefonem a doklady, už nenašla. Obsluha solária si ale vybavila podezřelou neznámou trojici osob, která se zajímala o to, jakým způsobem solárium funguje, jaké typy mají v salonu k dispozici a další otázky, kterými v podstatě recepční dva muži a žena zabavili. Kamerový systém z prostor recepce pak tuto trojici zachytil a dokonce zaznamenal i samotnou krádež kabelky.

V souvislosti s tímto případem tak policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámé trojici, zejména však po muži, který kabelku s osobními věcmi v hodnotě asi padesát tisíc korun odcizil a dopustil se tak trestného činu krádeže. Za tento skutek mu pak v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouleté vězení.

K popisu podezřelého muže: muž ve věku kolem čtyřiceti let je vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy. V době krádeže měl černé dioptrické brýle a na hlavě černou pletenou čepici. Oblečený byl do tmavých kalhot a tmavé bundy bez kapuce s černou šálou kolem krku a na rukou měl tmavé zimní rukavice. Společnost mu dělala asi třicetiletá žena, vysoká asi 160 centimetrů, štíhlé postavy. Oblečená byla do tmavého oděvu a na hlavě měla černou zimní čepici. Na levé ruce měla červenou rukavici a přes rameno černou koženou sportovní tašku značky Nike. Na předloktí měla navíc dámskou kabelku béžové barvy. Jakékoli informace k hledané dvojici přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158.

por. Bc. Jana Rösslerová tisková mluvčí PČR FOTO: PČR