Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nabroušená zákaznice mezi regály: Neměla respirátor, zfackovala prodavačku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: iStock)
Autor: rv - 
4. listopadu 2021
15:26

Nervy na pochodu z protiepidemických opatření má kdekdo. To, co předvedla zákaznice nákupního centra na plzeňských Slovanech, ale překročilo všechny meze. Když ji prodavačka upozornila, že si má vzít respirátor, zfackovala ji.

Žena bez respirátoru si to štrádovala v obchodu mezi potravinami. Když ji obsluha prodejny upozornila, neukázněná zákaznice se rozzuřila. Nejprve zaměstnance zahrnula sprškou nadávek, vzápětí přitvrdila. Její hněv odnesla prodavačka.

 

 

„Neznámá agresorka ji měla mimo jiné několikrát udeřit dlaní do obličeje. Při incidentu měla napadená žena utrpět zranění,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová. Násilnice poté z obchodu zmizela. Teď ji hledá policie.

VIDEO: Tisková konference po jednání Ministerstva zdravotnictví: ministr Adam Vojtěch a hlavní hygienička Pavla Svrčinová (4. 11. 2021)

Video  Tisková konference po jednání Ministerstva zdravotnictví: ministr Adam Vojtěch a hlavní hygienička Pavla Svrčinová (4. 11. 2021)  - ČTK
Video se připravuje ...

 

 

ferryx ( 4. listopadu 2021 22:18 )

Hele vymaštěnče, za to, že se nějaká ženská chová jako hovado, nemůže vláda.

ferryx ( 4. listopadu 2021 22:16 )

Na to lze říci jediné: vypatlaná kráva.

sorgedoktor ( 4. listopadu 2021 19:22 )

Hm no...To je Vas subjektivni nazor....Ono se jeste doporucuje konzumovaz Selzink, Coenzyn Q 10 a magnezuim. Ockovani neni samoztejme stoptocentni zaruka, alke Vase vety jsou demagogie

lucie13 ( 4. listopadu 2021 18:40 )

Proč byste měla trpět? Jako naočkovaná se přeci nenakazíte a ani to na nikoho nepřenesete
V Rakousku tento týden evidovali na JIPu 1/2 osazenstva jako 2x očkovanou skupinu 60+. Říkají tomu Impfdurchbrüche.
Covid je hlavní problém seniorû, přes 95% lidí zemřelo ve skupině 60+, stejná skupina plní i nemocnice a je úplně jedno, zda jsou očkování nebo ne. Největší problém těchto lidí je obezita a přidružené choroby.
Máme bohužel solidární systém, takže kdo víc pracuje a lépe vydělává i více platí za nemakačenka či tlusťochy, alkoholiky, kuřáky nebo narkomany. Zdravá mladší osoba očkování nepotřebuje, postačí vlastní imunita.
Možná s novou vládou bude pak obdobná statistika i v ČR - covid postihuje všechny, smrtelný je ale hlavně pro nezdravé seniory.

lucie13 ( 4. listopadu 2021 18:22 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa