Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Uzavřené obchody? Nedělní Blesk koupíte už od soboty! Podívejte se, kde seženete oblíbený týdeník

Nedělní Blesk můžete kvůli zákazu nedělního prodeje koupit už od soboty.
Nedělní Blesk můžete kvůli zákazu nedělního prodeje koupit už od soboty.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Michaela Kalkusová - 
4. listopadu 2020
11:25

V obchodech v neděli nepochodíte, vládní opatření většinu z nich zavřela. O svůj oblíbený Nedělní Blesk ale nepřijdete. Vlastně je to právě naopak! Na pultech prodejen ho najdete dokonce s předstihem už v průběhu sobotního dopoledne.

Obchody, které kvůli vládním opatřením nemusely zavřít úplně, jsou otevřeny od pondělí do soboty do 20 hodin, v neděli zákazníky nesmí obsloužit vůbec. Nejčtenější společenský časopis v zemi – plný důležitých informací a zajímavostí proto seženete už v sobotu. Se speciálem pro dobrou náladu. A jako bonus v něm najdete sedm skvělých rozhovorů.

Archivní titulka  Nedělního Blesku Archivní titulka Nedělního Blesku | archiv Blesku

Kde ho koupíte?

Například v prodejnách Albert, Billa, Don Pealo, Flop, Geco, GG tabák, Globus, Hruška, Jednota, JIP, Kaufland, Norma, Penny Market, Radius, Rosa market, Spar Šumava, Tesco, Traficon, Valmont či Žabka... A ještě jedna důležitá informace. Pokud se v sobotu na nákupy nechystáte, můžete si Nedělní Blesk pořídit i během následujícího týdne.

V neděli na benzinkách a na nádražích

Jste zvyklí si pro týdeník Nedělní Blesk chodit v neděli a tradice se nechcete vzdát? Některé prodejny mají z nařízení vlády výjimku. Omezení se netýká čerpacích stanic či obchodů na nádražích.

Týdeník seženete například na čerpacích stanicích Benzina, MOL, Shell, OMV, Robin Oil, ale také v dalších sítích či na jednotlivých pumpách. Na nádražích jej koupíte v prodejnách Pont. Otevřené až na výjimky budou také obchody společnosti Lagardere, i ty Nedělní Blesk nabídnou.

Na čerpačkách bylo živo

Ani jeden den se Češi neobejdou bez nakupování. A protože v neděli obchody zavřely, nezbylo než zavítat na čerpací stanice. „V porovnání s předchozí nedělí jsme 1. listopadu zaznamenali dvojnásobný obrat doplňkového prodeje. Největší nárůst se projevil v kategorii alkoholických nápojů, byl pětinásobný. Vzhledem k Dušičkám výrazně stoupl i prodej květin,“ řekl mluvčí Benziny Michal Procházka. Prodej potravin vzrostl o třetinu.

Video  Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa