Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jaroslav (60) se mezi prvními nakazil koronavirem: Pomohlo mu kysané zelí!

Autor: rc - 
25. září 2020
19:36

Jaroslav ze Slovenska začátkem března, těsně předtím, než země provedla rozsáhlá bezpečnostní opatření kvůli pandemii covid-19, onemocněl. Šedesátiletý muž je přesvědčen, že prodělal koronavirus, jelikož se u něj projevily všechny příznaky. Podle něj je covid-19 obyčejná chřipka, kterou vyléčil kysaným zelím!

Jaroslav ze Slovenska se začátkem března necítil dobře. Bylo to těsně předtím, než Slovensko kvůli stoupajícímu počtu nakažených novým typem koronaviru covid-19 provedlo řadu bezpečnostních opatření, aby předešlo šíření pandemie. Šedesátiletý Jaroslav je přesvědčen, že sám prodělal koronavirus a podle něj se jedná jen o horší průběh chřipky.

„Toto bylo zvláštním tím, že nějak pomaličku na mě šly ty teploty, já jsem se v pondělí začal cítit trošku nesvůj, že na mě něco leze,“ uvedl pro slovenský zpravodajský web Netky.sk Jaroslav s tím, že v úterý se jeho stav rapidně zhoršil. Začal mít teploty, které neustále stoupaly, až mu teploměr naměřil 39,6! „Lil ze mě pot, nemohl jsem skoro zvednout ruce, klouby, záda, neskutečně mě všechno bolelo,“ dodal Jaroslav s tím, že se rozhodl navštívit lékaře. Jaroslav bojoval s vysokými teplotami čtyři dny. Během boje s koronavirem zhubl tři kila. Pomohla mu až šťáva z kysaného zelí!

„Zajímavé na tom je, že jsem neměl žádné léky, jediné, co jsem v uvozovkách bral, byla šťáva z kysaného zelí,“ uvedl Jaroslav s tím, že poté, co se zbavil vysokých teplot, objevily se další příznaky, jako suchý kašel a tlak na průduškách. „Asi desátý den jsem už byl fit. Už bylo všechno v pořádku, žádné následky,“ popsal Jaroslav a dodal, že se obával, že se koronavirem nakazí i jeho přítelkyně, která ho po celou dobu ošetřovala, ovšem nikdo z jeho blízkých koronavirus nedostal. „Normálně se navštěvujeme, všechno je v pohodě. Je to jako obyčejná chřipka, není to nic, absolutně nic jiného. Normální nemoc provázená teplotami. Běžné příznaky normální teploty,“ uzavřel Jaroslav.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Covid_19 ( 26. září 2020 11:47 )

měl jsem podobný průběh, ale po vysokých teplotách to tak slavné nebylo, plíce to odnesly, je to vidět na rtg, když mu neudělali rtg, tak jen žije v dojmu, že je OK

latecia ( 26. září 2020 00:16 )

Pristi generace bude patrit pouze stihlym, vysportovanym lidem.

latecia ( 26. září 2020 00:15 )

Covid ma rad cukr v krvi. Kysane zemi cukr snizuje v krvi, dale pomaha alkalicka strava ktera obrovsky posiluje imunitu. Coz zeli je.
Rozhodne do alkalicke diety nepatri bile pecivo, burgry, olej, vajicka, hodne sladkeho ovoce, alkohol, tucny,a vsechno jidlo chemicky zpravovane. Cili zadne konzervy, pastiky, uzeniny, kdyz uz parky tak skutecne kvalitni, organicke, zadne bramburky, syr pouze nizkotucny bez laktozy a trochu. Je to o mnozstvi a kombinaci. Cili napr. snist burger a k tomu zeli, salat. Carnivo dieta je tez dobra.
Klhlavne na slunce a pohyb. Nejhorsi je zamknout se doma a ladovat se sladkym.

levice-je-smegma ( 26. září 2020 00:14 )

Profesionální fejk.

y1xcvbnm ( 25. září 2020 23:59 )

možná vyléčil ale asi měl opravdu kysané a ty náhražky co prodávají !!! kyselé zelí a podobně, tou chemií se nikdo nevyléčí!! pravé kysané je lék na všechno i na kolena

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa