Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dramatický porod v podmínkách karantény: Těhotnou Štěpánku vůbec nepustili do porodnice!

Autor: rc - 
26. března 2020
11:33

Dramatické chvilky zažila nastávající maminka Štěpánka, na kterou v úterý přišly porodní bolesti. Žije ale v Uničově, ve městě, které bylo před pár dny kvůli šíření koronaviru uzavřeno, a Štěpánka s tím měla velké potíže. Nemohla se dostat do porodnice!

V minulém týdnu hygienici kvůli výskytu nového typu koronaviru Covid-19 uzavřeli město Uničov, aby zabránili šíření viru do okolních oblastí. V izolaci se tak ocitla i Štěpánka, která byla v pokročilém stádiu těhotenství. Štěpánka, která již vychovávala dvě děti, měla jet na vyšetření do olomoucké nemocnice, ovšem to jí kvůli koronaviru nebylo umožněno.

„Při cestě na kontrolu jsme se museli otočit, jelikož mi volali z olomoucké porodnice. Nemohli mě přijmout, protože jsem z karantény,“ uvedla pro deník Tn.cz s tím, že nakonec ji naštěstí přijali ve Šternberku.

U porodnice mi změřili teplotu, potom jsem byla vpuštěná dovnitř k normálnímu lékařskému ošetření,“ popsala to žena. Ve šternberské porodnici také šťastná maminka v úterý přivedla na svět svého třetího potomka. Nejnovější přírůstek do rodiny je chlapeček a jmenuje se Benjamín!

luklovah ( 26. března 2020 13:55 )

Krásné jméno Benjamín.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa