Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Znali se jen pět dní a skončili spolu v karanténě: Izolaci si nemůžou vynachválit

Autor: ran - 
31. března 2020
10:36

Žena se zavřela do domácí karantény s teprve pětidenní známostí ze seznamky. Rozhodli se trávit čas spolu, nependlovat mezi svými domovy a spojit tak příjemné s užitečným. O tom, jak jim spadla karanténa z nebe, se vesele rozepisují na sociálních sítích.

Vlády po celém světě nabádají obyvatelstvo svých zemí, aby se stýkali s druhými lidmi co nejméně, pokud to nejsou jejich blízcí, s nimiž sdílejí domácnost. Většinou se v bytech a domech před koronavirem zamořeným světem zavírají rodinní příslušníci nebo partneři, kteří se z logiky věci znají déle. Britku Theau de Gallierovou, pracující pro jednu ze stanic rozhlasové a televizní společnosti BBC, potkalo zcela něco jiného!

Žena už druhý týden sdílí domácnost s mužem, kterého potkala přes seznamovací aplikaci Hinge. K jejich prvnímu setkání došlo jen pět dní před tím, než se rozhodli společně chránit před virem SARS-CoV-2 dobrovolnou izolací.

Podle „tweetů“, které vysílají do světa, se zdá, že využili doporučení vlády o nevycházení, jak nejlépe mohli. Sice si každý z páru vyhradil pro sebe jednu místnost v bytě, aby je místo koronaviru nesklátila „ponorka“, ale jinak si karanténou vyhrazený čas užívají společně.   

„Byli jsme oba nějakou dobu bez vztahu, já konkrétně jeden rok. Přiznávám, že tahle izolace nám oběma spadla rovnou do klína,“ stojí dvojsmyslně v jedné ze zpráv, kterými mladá žena zásobuje své fanoušky na sociálních sítích. Leckteří se těší, že přijdou další detaily o jejich soužití, hlavně nějaké ty „romantické“.

Tajemný muž sem tam také přijde se svojí troškou do mlýna. „Jsme do sebe úplně zbláznění, posledních deset dní se tu máme prostě skvěle! Trochu kupodivu jsme si ještě nic neudělali, nelezeme si ani na minutu na nervy. Jsme zamilovaní a užíváme si to! U mě je něco takového docela netypické.“   

„Už před těmi dvěma týdny jsme si řekli, že se není čeho bát, že to celé má potenciál skončit jenom čtyřmi způsoby: buď nějakým šíleným „home made“ účesem na obou stranách, miminkem, rozchodem nebo zasnoubením. A s tím jsme do toho šli. Za sebe musím říct, že mně se jako nejlepší zatím jeví první varianta,“ stojí v dalších zprávách od Theau.

Fanoušci se nemohou dočkat pokračování příběhu a nabádají mladou ženu, aby střádala materiál na scénář a ze svého příběhu koukala vytěžit minimálně nějakou pořádnou romantickou komedii...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa