Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vysílali jsme: Dlouhodobé problémy po prodělání covidu? Infektoložka z Bulovky o „long covidu“

Video se připravuje ...
Autor: Pavlína Horáková, vol - 
21. června 2021
14:50

Extrémní únava, mozková mlha, dušnost - to jsou jen některé symptomy, kterými trpí stále více lidí a které odborníci popisují jako tak zvaný dlouhý neboli „long” COVID. Jak často se tento syndrom objevuje? Lze mu předejít a jak se léčí? To byla témata dnešního Epicentra s primářkou kliniky infekčních, parazitárních a tropických nemocí nemocnice Na Bulovce, Hanou Roháčovou. 

MAMKA2316 ( 21. června 2021 16:10 )

Všem co nám nutí očkováni by měli asi obstavit veškerý majetek na uhrazeni škod způsobených očkováním ne ????Jan Hnízdil se na blogu serveru Aktuálně.cz podělil o jeden z e-mailů, který mu dorazil do pošty. Stálo v něm, že jeho autor, Karel Hegenbart, ve svých 57 letech podlehl „celospolečenské hysterii“, jak to sám popsal, a nechal se spolu s manželkou naočkovat proti koronaviru.
„Nedal jsem na Vámi publikované rady se neočkovat. S manželkou jsme podlehli celospolečenskému tlaku (lépe by bylo nazývat to hysterií) a 25. 5. 2021 jsme si to svinstvo od Pfizer nechali v Kongresovém centru píchnout. Mně je 57, ženě 50, dceři 17 let. Manželka a dcera byly 24. 5. 2021 na PCR testu s negativním výsledkem. Říkám to proto, že 27. 5. 2021 nám oběma s manželkou začal naprosto stejný negativní průběh, dcera se také necítila dobře, abychom v sobotu 29. 5. 2021 zjistili (i s dcerou), že máme covid. Já na tom byl tak zle, že otočení v posteli byl nadlidský výkon. Manželka na tom byla lépe a zajistila přes svou plicní lékařku léky pro nás oba. Manželce zabraly. Mně bohužel ne, takže 6. 6. 2021 mi musela zavolat sanitku. Na urgentním příjmu FN Motol mi nabrali krev, PCR test, dali kapačku s koktejlem léků a začali mi pouštět kyslík rychlostí 12 lt/min. Když mě 11. 6. 2021 propouštěli, řekl mi lékař, že při příjmu mi nedávali šanci na přežití,“ napsal občan Hnízdilovi.

Celý dopis naleznete zde
Doktor Jan Hnízdil mimo jiné působí v rámci platformy Zdravé fórum a dlouhodobě patří ke kritikům vládních opatření namířených proti covidu. A tvrdí, že jeho názory jsou potlačovány. Odvolává se přitom na zkušenost režiséra Igora Chauna, který na server YouTube umístil video kritické k vládním plošným restrikcím, ale přišel o něj. Kvůli šíření „zdravotních dezinformací“.

„Lidé, kteří se snaží šířit nové video, například na diskusních serverech Seznamu, jsou s odvoláním na šíření dezinformací blokováni a mazáni. Zelenou má informacemi nabité povídání evolučního biologa Jardy Flegra s k

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa