ONLINE CHAT
Dobrý den,jak jste se situovala do role sexkoučky? To jste tak dobrá? (Bodlina)
Foto
Spíš vystudovala, než situovala, Bodlino. A ano, máte pravdu, byla jsem tak dobrá, že mě to napadlo jako jednu z prvních v celé Evropě. :-) Díky za vaši přízeň.
Dobrý den, obcas mne pri sexu s přítelkyní, korektorkou v jednom nejmenovanen magazínu, prepadavaji myšlenky na sex s mužem, nejčastěji s kamarádem, filmovym producentem. Nepovazuji se za gaye, proto mne takove predstavy znepokojuji a nechci se s nimi sverovat partnerce,aby se se mnou nerozesla. Jsou takove predstavy normalni? Mám navrhnout společný sex ve trech, aby se moje orientace prokazala, nebo na věc zapomenout a dusit ji v sobě. Jsem z toho zoufalý, nevím, jestli nedělám z komara velblouda, ale posledni dobou na to myslim casto, tak Vám zkousim napsat o radu. Pripadne jsem se jeste chtel zeptat, jakym zpusobem partnerce naznačit, ze mam zajem o sex ve trech? Aby si o mne nemyslela, ze jsem úchylny. Děkuji za pomoc. S pozdravem, Franta(František F. )
Foto
Dobrý den, Františku. Homosexualita není považována za poruchu (diagnózu) až teprve od roku 1974, takže chápu vaše obavy. Co se týče vašich fantazií, tak ty jsou v pořádku. Někdy máme fantazie o věcech, které bychom realizovat nechtěli, ale v představách nás mohou velmi vzrušovat. Co se týče realizace, tak k tomu samozřejmě nemůžete nikoho nutit. Myslím, že nemusíte být gay a i přesto vás může zkušenost zážitku s dalším mužem protě zajímat. Další variantou je, že třeba nejste vyhraněně heterosexuální, ale vaše orientace bude více ke středu, tedy k bisexualitě. V každém případě bych se na vašem místě pobavila s partnerkou nejprve o tom, že máte takové fantazie. A ž to jsou jen fantazie. A na tom komárovi - velbloudovi něco bude. Dle toho, co píšete, jste zdravý chlap, který je úplně v pořádku, jen možná hledáte nějakou inovaci... Bylo by to asi na dělší povídáni. Tak alespoň takto.
Dobrý den, je mi 31 let a ještě nikdy jsem neměla při sexu orgasmus. Uspokojí mě jen orální sex. Parnera mám perfektního, tím to nebude. Jsem z toho nešťastná...(PetraM)
Foto
Dobrý den, Petro, řekla bych, ze zkušenosti po letech praxe, že vám chybí důležité znalosti o tom, jak vaše tělo funguje a co kde "tam dole" máte. Velmi ráda se s vámi setkám na svém kurzu Orgasmická žena, kde se všechny tyto věci dovíte a věřte mi, zjistíte i to, jak funguje vaginální orgasmus a co můžete udělat pro to, aby pro vás sex byl uspokojivý. Více zde: http://www.sex-koucink.cz/eshop/kurz-orgasmicka-zena-vaginalni-orgasmus/
Co dělat, když mám příliš úzkou vaginu? Moji milenci se do mě nevejdou. Vždy jen na špičku a pak křičím Au,au,to to bolí, a oni přestanou. Poslední přítel byl ze mě celý odřený. Jsem odsouzená vybírat si jen partnery s malými ptáčky?(renata Úzká )
Foto
Renato, možná trpíte vaginismem. Toto je spíš záležitost pro sexuologa.
Dobrý den, je mi 21 let. První sex jsem měla v 17 letech. Myslela jsem, že časem se to změní, ale není to tak. Mám 4 roky partnera a bohužel, kdybych měla žít bez sexu, tak mi to nebude vadit. Sama od sebe nemám chuť na sex. Už nevím co s tím mám dělat. Děkuji za radu (Jitka)
Foto
Jitko, možná že patříš do skupiny asexuálů a tvým nejpřirozenějším sexuálním sebevyjádřením bude žádný sex. I to může být v pořádku. Je samozřejmě dobré si najít partnera, který je na tom podobně. Pokud máš pocit, že by s tím bylo dobré něco dělat, je asi nejlepší navštívit sexuologa, psychologa se zaměřením na sexualitu či vztahy nebo přijít na sex koučink. Může v tom být trauma, vztahové konfilkty, rodinné vzorce, hormony a tovje vlastní biochemie nebo komplikovanější zdravotní záležitosti. Určitě bych to nepodceňovala, pokud myslíš, že by to tak nemělo být.
V čem spočívá podstata Vaší práce a jak to v reálu vůbec probíhá?(Petr5)
Foto
Petře, bezpočet článků na toto téma najdeš na mých stránkách http://www.sex-koucink.cz/media/ Je tam i rozhovor z Českého rozhlasu na radiu Wave z předminulého týdne, kde mluvím o tom, co děláme a jak to děláme s klienty při koučování i na kurzecech. Stačí si to poslechnout.
Paní Poupětová, chodím už asi tři měsíce s mo chytrou a pěknou mladou ženou. Bohužel je vegankou,což mi trochu vadí..řekla mi, že například při felaci nemůže polykat můj ejakulát, protože je živočišného původu. Já si ale myslím, že jde spíš o výmluvu. Mám si sní o tom promluvit? Aby si nemyslela, že na ní dělám nátlak...(Pavel N. )
Foto
Dobrý den, Pavle. Znám něklik veganů / veganek, kteřé s polykáním ejakulátu nemají žádnou obtíž. Jde totiž o to, že u ideologického veganství by žádné zvíře nemělo být týráno, mučeno či zabito kvůli jídlu. Z tohoto pohledu je výstřik vašeho semene myslím z obliga. Zkuste si na YouTube najít moje videa k polykání ejakulátu (spermatu). Třeba v nich najdete inspiraci, co s přítelkýní probrat. A v neposlední řadě? Ochutnal jste to už? To bych rozhodně zkusila. Třeba najdete odpověď rychleji, než čekáte.
Nikdy jsem si nemyslela,jak jsou krásné doteky ...na veřejnosti,vůbec mi to nevadilo,naopak.....čím více lidí se na nás dívalo,tím mě to rajcovalo víc a víc...co vy na to?(Sáraa)
Foto
Sáro, zřejmě budete přirozená exibicionistka. Můžete tuto svou prefernci skrývat nebo se můžete s partnerem dohodnout, že jí využijete nějak lépe. Třeba si najít přátele, se kterými budete v soukromí takové záliby sdílet. To může být velmi příjemné zpestření partnerského života ve dvou. Je to ve vás, tak jako tak. Jen na veřejnosti to občas přináší i nepřijemné zážitky a konflikty s policií :-)
Dobrý den, při sexu se ženou se nedokážu uvolnit a jsem ve stresu(a zkuste ve stresu dosáhnou vyvrcholení) jak kdybych šel zase k maturitě. Můžete mi poradit (kazatel)
Foto
Tomu rozumím. Budete se potřebovat naučit trochu jinak dýchat, změnit váš stereotyp dechu. Možná je dobré vyřešit i příčinu vašeho stresu, i když to někdy není to, co pomůže (to teď pochopitelně netuším). A možná by nebylo od cesty si změnit nick, kazateli.
Gaio, upřímně, myslíte si, že muž může milovat svou ženu a přitom mít sex s jinou? Ptám se proto, že jsem již přes rok milenkou ženatého muže, který má dvě malé děti. on o ženě moc nemluví, ale z jeho chování, telefonických hovorů apod. cítím, že jí má skutečně strašně rád a nikdy by od ní neodešel. Scházíme se sporadicky..přesto jsem se do něj zamilovala a takové chování nechápu. Já, pokud miluju, tak netoužím po nikom jiném, a to ani fyzicky. Jsou spolu 5 let. (Milenka ženatého muže )
Foto
Milá milenko, náš mozek dokáže nejrůznější věci. Otázkou je, proč již přes rok spíte s ženatým mužem, když takové chování vlastně neschvalujete? Není to určitá forma masochismu? Pokud doufáte, že ho získáte, jste možná na nejlepší cestě k sebezničení. Možná nebude nikdy jenom váš a nikdy ani její. Vaše zamilovanost na tomto faktu nic nemění. I když chápu, že to asi není to, co byste chtěla slyšet, je to možná způsob lásky, který potřebujete. Za pár let se na to možná budete dívat jinak a zřejmě to bude i pro vás poučná zkušenost.
je mi 50 let a mám problémy s erekcí, co s tím?(honza54)
Foto
Honzo, navštivte sexuologa nebo urologa.
Dobrý den,chtěl bych vyzkoušet s přítelkyní piss.Té se však do toho moc nechce a nemá jasný názor.Mohla by jste mi poradit jak ji přesvědčit ?Děkuji (Tonda 26)
Foto
Pokud myslíte vaši otázku vážně, tak bych doporučila to zkusit ve stoje ve sprše. Mohlo by vám to lépe napovědět, zda má vaše partnerka zábrany kvůli nečistotě moči nebo jí to vadí z jiného (složitějšího) důvodu. Samozřejmě je dobré, pokud se u těchto ne úplně běžných praktik dokážete dohodnout alespoń na tom, že byste to navzájem chtěli vyzkoušet. Bez svolená bych s tím neexperimentovala. Hodně štěstí.
dobrý den, je 48 let a při sexu prožívám velmi mokré orgasmy. Občas se za to stydím. Jsem normální ? Romana(Romana)
Foto
Dobrý den, Romano, jste úplně v pořádku. Zřejmě vám příroda nadělila ženskou ejakulaci. Pokud to nevadí vašemu partnerovi (partnerce), tak je to ideální situace. Takže zbývá vyřešit takové ty věci kolem mokré postele, matrací atd. Zkoušela jste někdy neprotékavé podložky? Hezký den.
Na sexu me bavi, jakym zpusobem posunuje hranice lidskeho snazeni, jak odhaluje skutecne charaktery, jak umoznuje vsem se zapojit do vesmirneho deni, jak dava vlahu nam, rostlinam, panpeliskam, civavam atd. Co nejvic zaujalo Vas prave na sexu? Dekuji za odpověď, s pozdravem Iva Pivrelova(Iva Privrelova)
Foto
Mě upřímně nejvíc zaujaly ty pampelišky a hned po nich ty čivavy. Asi jste kreativí a romatická duše, Ivo. Na sexu je myslím zajímavé všechno. A to i tehdy, když žádný sex není.
Lide na sociálních sitich se mi posmivali, ze moje zena vypada jako mlady chlapec, tak jsem se se svou o 30 let mladsi partnerkou rozvedl a nasel si vekove i velikostne vice kompatibilni. Posmesky ustaly. Myslite, ze jsem gay?(pan Frantisek)
Foto
Myslím, že byste měl vyhledat psychologa, pokud jste se rozvedl se svou ženou jen na základě reakcí lidí z Facebooku.
Dosahujete s partnerem často orgasmu? Nebo častěji sama?(Tomikan)
Foto
Pod obojí :-)
Dobrý den, je možné se zeptat dívky se kterou jsem ještě nezačal chodit "budeme mít dnes spolu sex?" Prý ji sebevědomí a upřímnost úplně odzbroji. Poradil mi to jiný sex kouč. Děkuji(Spimfurt)
Foto
A už jste to zkoušel? Myslím, že tato forma svádění nefunguje příliš dobře ani na ženy, ani na muže. Ale jak říká klasik, přemýšlet můžete do nekonečna. Až když to vyzkoušíte, zjistíte, jak to s vámi ten druhý kouč myslel.
Dobrý den, ještě nikdy jsem nezažila orgasmus, jsem ze silně katolicke rodiny. Ráda bych to zažila než umřu i když to bůh neschvaluje. Pořádáte nějaký kurz? Každý měsíc si dávám z důchodu 200kč stranou. Na kolik by to asi tak přišlo? Mám už našetřeno kolem 3 tisíc Žaneta (69)(Žaneta Krumpachová)
Foto
Dobrý den, Žaneto, napiště nám, prosím, na info@sex-koucink.cz. Určitě něco vymyslíme, děláme na kurzy čas od času slevové akce. S mou kolegyní se potom dohodnete po telefonu, jaký kurz a za jakých podmínek by pro vás byl nejlepší. Budu se na vás moc těšit. Gaia
Dobrý den, co si myslíte o skupinovém sexu v případě, že jste v partnerském vztahu. Děkuji za odpověď.(Honza)
Foto
Víte, Honzo, co si o něm myslím já není až tak důležité (i když mám řadu zkušeností i s tímto tématem). Důležité je, co si o tom myslí vaše partnerka (nebo partner), kde jsou vaše hranice bezpečí a jakým způsobem si nastavíte pravidla svobody ve vašem vztahu. To je jen o vás a na vás. A rozhodně bych řekla, že je dobré se pobavit i o rizicích takové zkušenosti a případných zdravotních dopadech, pokud se rozhodnete něco takového vyzkoušet. Myslím, že jsou i jiné o něco bezpečnější formy sexu, při kterých si můžete užívat s jinými lidmi a neriskovat vztah ani zdraví. Pokud se vydáte na swingers párty a nebudete se do ničeho zapojovat, budete se věnovat poze sobě navzájem, je celkem možné, že najdete způsob, jak si okořenit vztah dalšími lidmi bez zbytečných rizik.
Proč jste tak blbá?(méďabéďa)
Foto
Zřejmě proto, že nejsem chytřejší. Nicméně bych takto inteligentní otázku od člověka s přezdívkou "médabéďa" nečekala. Myslím, že se hodně podceňujete.
Dobrý den,velice rád jsem Vás poslouchal v jednom rádiu,dověděl jsem se hodně užitečných rad, proč jste skončila? Ještě jsem chtěl jeden dotaz prý na předčasnou ejakulaci je už lék v podobě prášku na předpis, nevíte pls jeho název? Děkuji hodně štěstí v životě(Mirek)
Foto
Dobrý den, Mirku. V pořadu "Sexy život" na Frekvenci 1 jsem pracovala 3,5 let a bylo to přes 950 živých vysíláni každý všední den v čase 22-24 hodin. Jsem vdaná a bylo na čase být zase chvíli večer doma. :-) Jako léky na předčasnou ejakulaci se někdy používají / ordinují antidepresiva. Mají ale spoustu vedlejších účinků. Pokud navštívíte sexuologa, věřím, že vám touto možnost zřejmě nabídne. Hezký den.
Děkuji za vaši odpověď, ráda si vaše dvd koupím, ale zapomněla jsem vám napsat, že jsem schopná dosáhnout orgasmu - sama tedy vím co mě vzrušuje, ale s mužem mi to nějak nejde...(Pavlína H)
Foto
Ok, Pavlíno, dobře. Moje otázka tedy je, jak často při aktivitách, kterým říkáte s partnerem SEX, děláte to, co vám pomáhá dosáhnout orgasmu, když jste u toho sama (při maturbaci)?
Dobrý den, jaký máte vztah k sexu v latexu(Petr S.)
Foto
Můj vztah k většině fetišů jakož i dalších forem sexuálního vyjádření je pozitvní, protože to je přesně jedna z věcí, které odlišují profesioválního sex kouče od sexuologoa.
Dobrý den, jak moc je normální, či už NEnormální, že žena starší 65 let má stále chuť na sex a stejně starý partner už na tuto oblast zcela a úplně rezignoval a nejeví zájem? Nepomohly ani slzy, ani úsměvy, ani racionální rozmluva. (Anna67)
Foto
Dobrý den, Anno, já vám strašně moc fandím! Pokud máte stále chuť na sex, tak je to jedině dobře. Zřejmě jste to zkoušela všemožně, rozumím. Pokud ovšem váš partner už ve svém věku nechce o sexu ani slyšet, bude třeba, abyste to respektovala. Můžete ho samozřejmě požádat o ruční či orální přispění či jiný druh intimního kontaktu, ale většina mužů i žen, když hovoří o sexu, myslí penis ve vagíně. A to bude možná přesně to, co váš partner prostě odmítá. Dle příběhů mých klientek ve vašem věku máte následující 3 možnosti: 1) naučit se masturbovat tak, aby vás to bavilo, 2) najít si milence, 3) najít si milenku. Pokud se vám varianty 2) a 3) nebudou líbit, tak vás ráda potkám na svém kurzu Orgasmická žena, kde se dovíte spoustu věcí o tom, jak si užívat zdravotně i emočně nejbezpečnější variantu 1). Příjemné dny.
Muj penis ma v ochablem/beznem stavu 3 cm, ve ztoporenem 22. Dost trpim posměšky muzu ve sprse popr. poznámkami partnerek (i pripadnych), kteří me zahlednou v neztoporenem stavu, ackoli skutecny stav věci je jiny a když dojde k "akci", jsem dle všech statistik v podstate Rambo mezi mužskými penisi. Jakym jinym zpusobem nez verejnym ztoporenim mam dokázat svému okoli, ze nejsem "maly ptacek"? Dekuji za jakoukoli povzbuzujici odpověď.(Tomas Maly)
Foto
Dobrý den, Tomáši. To, co popisujete, je učebnicový příklad něčeho, čemu sexuologové říkají "syndrom pánských záchodků". Vzniká přesně tak, jak jste to napsal. Muži si okukují vzájemně neztopořené penisy a nesmyslně si je porovnávají. Myslím, že i kdybyste přesvědčil celý svět o tom, že váš penis je Rambo, nebude vám to nic platné, pokud s tím neuděláte nic uvnitř sebe. Je to psychologická záležitost. Upřímně myslím, že by stálo za to se obrátit na psychologa, který by vám pomohl najít sebevědomí, zapracovat na vašem mírném komplexu méněcennosti, zbavit se negativních emocí z minulých neúspěšných vztahů a vykročit sebejistě do nového seznamování. Držím vám pěsti.
Dobry den je na vas nejake spojeni dekuji Tony(Tonda)
Foto
www.sex-koucink.cz
Dobrý den,chtěla bych se zeptat co mám dělat když ani po 20letech se svým partnerem nejsem schopná dosáhnout orgasmu.Je mi 36let jemu 39. Máme 2 děti,manželé nejsme.Z prac.důvodů se vídáme pouze o víkendech,partner je zdravý,ale nechce můj sex.problém řešit.Předehra ho moc nebaví, sex.pomůcky neuznává a hlavně myslí pouze na své uspokojení a já jsem z toho zklamaná po týdnu těšení na partnera. Prosím o radu (Pavlína H.)
Foto
Dobrý den, Pavlíno, i když bychom se asi obě shodly na tom, že je přístup vašeho partnera v této věci poněkud konzervativní, sobecký a zřejmě i necitlivý, zodpovědnost za váš orgasmus je pouze ve vašich rukách. A to doslova. Pokud tedy vy sama netušíte, jakým způsobem se vzrušit, pak se vzrušit ještě o kousek víc a dojít tak až k orgasmu, je třeba, abyste tohle tajemství nejdříve objevila sama. Doporučuji vám si v některém větším knihkupectví koupit mé 2DVD Cesta k ženskému orgasmu, kde se dovíte vše potřebné o anatomii i to tom, jak používat své tělo a objevit nejen orgasmus, ale i třeba ženskou ejakulaci. DVD obsahuje i praktickou část, pokle které si můžete přímo na svém těle zkoušet, co vám funguje a co ne. Budu vám dtžet palce.
Zdravim, Vasi praci bedlive sleduji jiz dlouhou dobu, myslim, ze Vase, da-li se to tak rici, osvetova cinnost je velkym prinosem pro oblast, která oddedavna zustava zahalena rouskou tajemstvi popr. tabu. Mam jeden dotaz: když před sebou vidim drat od spolecnosti, která mi poskytuje kabelove internetove pripojeni, tento drat nikam nevede, vedle jeho konce stoji modem od teze kabelove spolecnosti (do kteréhoz pasuje onen drat, avšak není pripojen) a dále notebook, jak moc IT musim byt, abych zjistil, proc mi na notebooku nejde internet? Dekuji za odpověď, Marek(Marek Cosevyzna)
Foto
Víte, Marku, jak bych to tak řekla. Dráty nejsou moje specializace. Nicméně ve většina případů stojí za to dráty spojit, to se potom dějou zajímavé věci. Nebo si zkuste pořídit manžela. To některé z těchto vašich problémů pomůže vyřešit.
Dobrý den, neměla by sexkoučka vypadat... já nevím, trochu k světu? Na téhle fotce vypadáte jako stará vražda. S úctou Miloš(Miloš Králík)
Foto
Miloši, díky za kompliment :-) Ano, hodně záleží na fotografovi a věřte mi, také bych si tuhle fotku nevybrala, kdyby to alespoń trochu bylo na mě. :-)
Můj milenec se více zajímá o svůj počítač než o mě. Jak docílit aby se mu postavil? Zuzka(KRAJICKOVA )
Foto
Zuzko, pokud nejste schopna s přítelem docílit toho, aby se mu postavil, může být problém tak trochu i na jeho straně, nemyslíte? Může mít poruchu erekce nebo mít třeba jinou orientaci, než heterosexuální. A i kdyby byl na holky, třeba ho zrovna nepřitahujete nebo má se sexem nejaký hlubší problém. Určitě stojí za to, abyste si došli společně do poradny popovídat s dalším odborníkem, sexuologem nebo psycholgem, který se zabývá sexualitou, pokud vám na tom záleží. V opačném případě doporučuji vypnout pojistky nebo nezaplatit párkrát za elektřinu a zkontrolovat si, zda nemá přítel k počítači záložní zdroj. A pak si počkat, zda třeba nebjeví, že tam jste i vy.
Dobrý den, rád bych vyzkoušel sex se svým pejskem. Četl jsem že pokud se to udělá něžně a s láskou náš vztah se může dokonce i upevnit. Myslíte si to též? Děkuji.(Franta Fuka)
Foto
Nemyslím. To, co popisujete spadá spíš do oblasti týrání zvířat, Franto.
Jako zkušená sexkoučka. Kolik jste měla v životě partnerů? A kolik je dle Vás optimální?(Petr31)
Foto
Petře, na množství skutečně nezáleží. Pokud s hromadou partnerů děláte stále to samé, tak se vlastně příliš nerozvíjíte. Pokud naopak máte vedle sebe dlouhodobě jednoho partnera, který se o sex zajímá a je ochotný se rozvíjet a učit i s vámi, pak je to mnohem víc, než má většina lidí během celého života.
dobrý den gaio, chtěla jsem se zeptat máte děti? jak je vedete nebo byste je vedla k sexu? díky zaodpo...(alžvěta)
Foto
Dobrý den, Alžběto, děti nemám. Je to hodně časté téma diskusí. Myslím, že úlohou rodiče není vést děti k sexu. K tomu se jaksi přivedou ve většině případů děti samy, a to leckdy i bez pomoci rodičů. Pokusila bych se jim dát pokud možno co nejvíce informací o tom, jak fungují naše těla, mužská a ženská, a povídat si s nimi o sexu upřímně, otevřeně a tak, abych na ně zbytečně nepřenášela vzorce studu z dob našich babiček a maminek. Ono to ale vždy nejde tak, jak si člověk představuje. To je mi jasné :-).