ONLINE CHAT
Dobrý den, posledních několik měsíců mám závratě, špatně se mi chodícelkem mi to komplikuje život, lékař mi doporučil rehabilitaci, ale stav se o moc nezlepšil, uvažuji o návštěvě neurologa...Ráda bych znala Váš názor, čím by to mohlo být. Za odpověď předem moc děkuji.(Dita M.)
Foto
Dobrý den Dito, myslím, že že máte přetížený organismu. Stres se nám ukládá ve všech bunkách a když s ním nepracujeme a neodstrańujeme ho - usazuje se hlavě. Je důležité emocionálně odtížit tělo, at'už s terapeutem nebo bez něj _ cvičením, meditací, prodýcháváním. Zkuste navštívit kineziologickou poradnu at víte jak na to.
Dobrý den chci se prosím zeptat,co je to semnou??Cítím se neustále slabá,je mi psychick yna dně,mám silné deprese,umřela nám maminka,do toho problémy finanční a problémy se zdravím táty,dědy a našich kočiček které moc milujeme a žijeme pro ně.Můžu z toho častého stresování a depresí mít horší vážné onemocnění??Rakovina..??narodila jsme se 20.2.1991(Petra)
Foto
Petro, nejdůležitější u vás je pracovat s vaším strachem, který je dozajista vrozený. Je to strach téměř ze všeho a dominuje strach ze ztráty, z budoucnosti, z nemoci. prosím věnujte se odbklování jednotlivých strachů, které jste ve svém ivotě prožila a velmi se vám uleví. Najděte terapeuta, který s vámi vyčistí dětství a dospívání - máte velikou šanci na uspěch, protože pod všemi těmi strachy je harmonická bytost. požívejte intuici.
Dobrý den,mám rakovinu prsu v dubnu jsem měla operaci,podstoupila jsem chemoterapie a tad mě čeká ozařování.Můžete mi říci kde se stala chyba.V rodině tuto nemoc nemáme.Děkuji.(Ilona M.)
Foto
Dobrý den Ilono, rakovuna je skoro vždy o sebezapření, o tom co skývám za bolesti emocionální, o tom proč neřeším bolesti a ztráty, proč je vždy jen uložim do sebe. Je také o tom, jak se přijímám jako žena, jak se ve své ženské roli cítím, za co se stydím a k čemu mám odpor.Toto jsou emocionální příčiny rakoviny prsu, která není dědičná. Zkuste jít po svých emocích a't už sama nebo za pomoci terapeuta, budete se lépe hojit a vše snášet snadněji. Je to veliká nemoc duše, hodně štěstí!
Dobrý den paní Šárko, chtěla bych se zeptat, proč nemůžu stále otěhotnět? Eva 20.3.1979. Děkuji za odpověď.(Eva V.)
Foto
Dobrý den Evo, poradila bych vám abyste prodělala kineziologickou terapii, zbaví vás podvědomého strachu z toho být matkou _ i když vědomě je to vaše velké přání. Zbaví vás strachu ze ztráty a vyčistí věk příčiny tohoto problému.
Dobrý den! Trpí už několik let na bolesti hlavy v pravé části(tlak okolo očního oblouku a potom i spánek a celá polovina hlavy)Pravidelně se to opakuje asi 1xměs. Potom co jsem začala cvičit jogu, tak nejsou bolesti tak časté a někdy i mírnější.(před tím frekvence 1x14 dní). Ale nemohu se toho zbavit. Děkuji Petra (nar.5.4.75)(Petra Š.)
Foto
Dobrý den Petro, velké bolesti hlavy souvisí s hormonální vyrovnaností ženy, at'už se to týká ženy ve vás _ jak se berete jako žena, jak se ve svém ženském těle cítíte a v neposlední řadě bolest hlavy souvisí se spokojeností v intimní oblasti vašeho života. V okamžiku kdy se dokážete uplně uvolnit a procítit radost, spasmy ve vaší hlavě se budou uvolńovat a energie bude proudit bez překážek.
Dobrý den.Bolí mě celá pravá strana těla.Proč?17.11.1957.Děkuji.Jana(Janaj)
Foto
Dobrý den Jano, příčínu budeme hledat v tom, jak se k vám chová nebo choval váš partner a v dětství i otec. Jak vy sama přijímáte muže a jejich energie ve svém životě, jak vnímáte jejich zájem, lásku, případně nezájem a nelásku. Co všechno jste si nechala líbit a co vše jste v sobě uzavřela a neřešila, jaké bolesti a křivdy jste od svých můžů vytrpěla a případně neodpustila. Kineziologie to umí najít a odstranit.
Dobrý den.Mám již tak 4 měsíce velký problém se všemi klouby-hlavně kyčle a kolena.Můžete mi poradit?Děkuji(Marie)
Foto
Dobrý den Marie, klouby a hlavně kyčle jsou o emocionální stabilitě v životě. O tom jak se cítím ukotvena a stabilně, jak jsem přijímána a milována partnerem, rodinou a okolím. O tom, jak dokážu lásku svých blízkých vnímat a přijímat. Kolena a kotníky _ jak se cítím odloučena od lásky, od sebe samé, od milovaných osob. Naplnújí moje potřeby? Nebo dělám jen já všechno pro ně.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdravotní stav syna, nar.18.06.2000 v Hradci Králové kolem 11.00 hod.. Má ADHD, je astmatik a má potřebu prokřoupávat klouby na rukou, nohou nebo točit krkem. je nesoustředěný a výbušný. Moc děkuji a přeji hezký rok 2015.(Ilona)
Foto
Dobrý den Ilono, váš syn měl zřejmě problémy již v prenatálním věku, protože ADHD vzniká právě tam, maximálně při porodu. nevím, jestli jste neprodělala odběr plodoé vody - který nenarozený plod vnímá velmi negativně. V soustředění a se všemi problémy vašeho syna by vám kineziologie dokázala pomoci, vyhledejte nějakého terapeuta be svém okolí _ tato metoda je přímo cílená na výše uvedené problémy. Uvidíte velmi markatní zlepšení.
dobrý den,narodila jsem se 30.7 1962 v 8.30 hod a jmenuji se Dana.Dotaz zlepší se mi zdraví?Co je příčinou červených fleku v obličeji?Trápí mě i dýchaní,děkuji za odpověd a přeji hezký den(Danka)
Foto
Dobrý den Dano, v případě, že nejde o ekzém, ale jen o zčervenání - je problém v plicích a játrech. poradila bych detoxikaci jater a změnu dýchání na hluboké do bránice. Emocionální příčina je , že nemůžu dostatečně zpracovat vše co se v mém životě děje a jsem přetížená, nemůžu svůj život udýchat. Dusím se v něm a v situacích, které mi přináší. Zkuste zapátrat, nebo navštivte terapeuta, který Vám to vytestuje.
I přesto,že se v poslední době necítím dvakrát nejlip, spíš bych měla dotaz ohledně dcery (Magda, 23.6.1978). Díky depresím se pokusila o sebevraždu, spolykala nějaké léky. Po pobytu na psychiatrii však je její stav ze dne na den horší a horší.Tato situace je od podzimu loňského roku, od listopadu dochází na léky ambulantně. Vyzkoušela jsem téměř,co se dalo - kinezioložku, psychiatra, psychologa. Odmítá spolupráci s odůvodněním,že je to zbytečné, že jí nedokáže nikdo pomoci, že je bez citu, emocí,lásky. A to má dvě malé děti. Stále tvrdí,že je spíš jen automat. Mám strach,že to nejhorší zopakuje. Už si nevím rady, doporučila jsem jí, ať se poradí s psychiatrem,že možná má špatná antidepresiva, ale zatím nic,asi se ani nezeptala. Co byste mi dokázala poradit. Já se spíš bojím,že uzavření na psychiatrii by jí spíš uškodilo. Cítím beznaději. Dokazala byste mi poradit?Krásný den a vše nejlepší do nového roku.(Danka)
Foto
Danko, pravdou je,že přes antidepresiva se pracuje kineziologicky velmi špatně, ale v tomto případě se nedá nic dělat. Určitě by jí pomohlo postupné zbavování se strachu, jít do příčiny té beznaděje, která jí drtí _ počátek nemusí být v jejím životě, může se jednat o genetickou linii. Je ale nutné, aby vaše dcera získala k někomu důvěru. Otázka je velmi těžká, když už toho vysřídala tolik, důležité je najít správnou medikaci a až ta zabere, jít po příčině emocí. Zkuste ještě jednou kineziologa, mělo by to fakt jít.
Dodrý den,chtěla bych se zeptat na příčinu oteklých nohou mé maminky Jiřina nar.5.6.1931 jest tak i po prášcích na odvodnění děkuji Marie(Marie)
Foto
Dobrý den Marie, přičinou oteklých nohou je dozajista špatná funkce ledvin a močového měchýře, emocionální příčínou je pocit nedostatečné milovanosti. Maminka, možná Vám to neřekne, ale určitě se necítí dostatečně milovaná, necítí se dostaečně důležitá a má v sobě spoustu a spoustu strachu nejen o sebe, ale o vás, případně všechny blízké. tento strach v sobě nechává a nepropouší ho. Z fyzického hlediska je dobré dělat koupele _ nohou v jedlé sodě a případně odkyselit organismus.
2x me přeléčili zánět dělohy(pr.strana) a opět mě bolí břicho.zřejmě zase zánět.Byla jsem u léčitele,říkal vše pravá strana,dutiny,atd.Nemoc z povolání,obě ruce,co s tím.Děkuji 27.9.1964-23,00(Ludmila)
Foto
Dobrý den Ludmilo, zánět dělohy je spojený se ženskou podstatou a stím, jak berete sebe jako ženu. Pravá strana našeho těla mluví o problémech s muži, o problémech strachu ze vztahu s nimi a se zklamáním. nemusí se jednat pouze o partnera, ale emoce uložené ze všech negativních situací vašeho života, které jste zažila s muži - otcem, bratrem, dědečkem a ostaními. Přičinu vašich problémuů bych hledala v tom, jak se prosadím jako žena, co vše jsem zbytečně uložila a neodpustila a nepropustila za emoce vůči mužům svého života. Co za bolest a zášt'držím v sobě, abych nikomu neublížila.
Dobrý den,chtěla bych se prosím zeptat na svoje kocourky,nevím přesné narození ale je jim 12let.A mišánek má selhání ledvin,Nelinek má také selhání ledvin a podle krevních rozborů to poukazuje i na další kocourky,za to holčičky(ze stejného vrhu) problémy s ledvinami zatím nemají.Jsme z toho zoufalé,ja psychicky,finančně tak fyzicky.Dříve jsme krmily kočičky lidskou stravou,neveděli jsme totiž nic o stravě pro kočky,neměly jsme zkušenosti se zvířátky,ale ted už dlouho krmíme kvalitním granulemi Hills,snažíme se do kočiček dostat co nejvíce vody...proč tedy mají kluci problémy s ledvinami??Mišánkovi se navíc neustále zvyšuje močovina=urea v krvi a to i přes kapačky,nevíte proč tomu tak je??děkuji (Petra)
Foto
Dobrý den Petro, naši mazličci a kočičky zvláště na sebe přetahují naše neduhy, problémy s ledvinami jsou velmi uzce spojené se vztahy a strachem ze vztahu a strachem ze ztráty. Kočičky samozřejmě jdou odblokovat a kineziologie s tím velmi pracuje, jde o to, že se Vaši mazlíčci o vás bojí.
Dobrý den. Chtěla bych vědět, proč mám zdravotní potíže a to bolesti v oblasti srdce v chladu, snížená funkce štitné žlázy a problémy s trávením.Děkuji za odpověď. 21.1.1982, Boskovice(Helena)
Foto
Dobrý den Heleno, je dobré zapátrat v paměti, kdo Vám ublížil a způsobil nějakou emocionální ztrátu, co ve vašem životě nemůžete ztrávit - co a koho. Z jakého důvodu se bojíte prožívat svůj život naplno, proč si podvědomě činíte opatření, že něco nejde a nefunguje. zkuste ve svém okolí najít kineziologa a všechny tyto zbytečné bloky a obavy u něj nechat.
Dobry den. Moja dcera je po zapale mozgovych blan.Teraz je psychicky labilna a neviem ako by som jej pomohla. Boji sa ze sa jej choroba vrati.Vola sa Zaneta a narodena je 18.7.1982.Dakujem(iveta zajacova)
Foto
Dobrý den, důležité je zbavit dceru strachu z toho, že se choroba vrátí _ tato choroba se obvykle nevrací, ale strach z toho může vyvolat velmi vážné psychické problémy. Jetaké důležité, zbavit dceru obavy z dalšího života a strachu ze ztráty, zřejmě si tuto obavu nese už z prenatálního období. Též je mimořádně důležité odblokovat emoce spojené s pobytem v nemocnici a případnou lumbální punkcí. Tento zažitý stres je z velké části původem psychické lability Vaší dcery. Též by bylo dobré otestovat a odblokovat její stres z porodu.
Dobrý den,mám 73 roků a od dětství se potýkám s nemocema-TBC,onkologické onemocnění ,diabetes,bolesti malýchi velkých kloubů.Můžu něco změnit?Děkuji (lilly)
Foto
Dobrý den, TBC a nemoci velkých a malých kloubů jsou zapřičiněny velikým strachem z odloučení, strachem, že nejsem a nebudu dostatečně milovaná a milovatelná, může to být problém celé Vaší genetické linie - kde se ženy necítí dostatečně ohodnoceny a milovány. Když se k tomu přidá onkologické onemocnění a je téměř jisté, že nikoho nechcete zatěžovat tím, co máte uvnitř a čeho se bojíte - kineziologie umí tyto strachy a bolesti odstranit nejen z vašeho života, ale ulevit i genetické linii.
nar.9.7.1970 v 19.30hodin,pres 20let bolesti patere,nyni se pridaly bolesti lebky na temeni-na dotek.co je pricinou? předem dekuji za odpoved(Petra)
Foto
Dobý den Petro, bolesti páteře jsou jak jsem již naznačila dříve spojeny se schopností unést vše co vám život a hlavně vy sama nakládáte. Nenecháte si poradit a stále zřejmě chcete vše unést sama, lebka a temeno je opravdu velmi zatížná problémy vašimi a Vašeho okolí. Je zřejmé, že se snažite pomáhat všem a vstřebávat cizí problémy a strachy, je čas na čistění a detoxikaci organismu a na odblokování všech bolestí, které jste si na sebe vzala za druhé. Kineziologická terapie toto umí, postupně odstraní z různych věků problémy, které jste nevyřešila jen usadila v sobě.
Dobrý den,jsem narozena 19.1.1982.Má dlouhodobé problémy v oblasti krku a horní cesty dýchací.Děkuji Alena.Můj čas narození je 8:05 ráno.(Alena)
Foto
Dobrý den Alenko, problémy s krkem a dýcháním jsou spojeny se strachem přijímat život a unést život se vším co nám přináší. Vzala jste si na sebe uděl statečné a silné ženy, která vše unese a vyřeší. Nebojte se někdy říct si o pomoc, ostatní jsou tu také pro Vás nejen Vy pro ně. Tíhu na prsou a problémy s dýcháním odstranítepředevším odblokováním strachu z toho, že Vás nebudou druzí uznávat když nebudete tak výkonná, probpm s krkem a krční páteří je spojen s tímtéž, přiliš si nakládáte a už to nemůžete unést.
Dobrý den,je mi 52 let a mam problem s levou ledvinou,mam vlekly zanet mocoveho mechyre a bolesti bederni patere.Jsem nar. ve znameni vodnare.Jaka lecba by mi pomohla? (Zuzana)
Foto
Dobrý den Zuzano, problémy s ledvinou značí že, veVašem životě zažíváte mnoho strachu nejen o sobe a o druhé, ale především strachu ze ztráty čehokoliv. Leva ledvina je centrem strachu z žen, ze strachu ze ztráty žen ve vašem okolí a je spojena se strachem obecně. Močový měchýř a jeho problémy se týkají lpění na věcech, vztazích - mnohdy i nefunkčních - na strachu propustit ze svého života, to co tam nepatří. Zkuste přijít na to, čeho, koho a o co se tolik bojíte, na čem třeba až nezdravě lpíte a koho nebo co nechcete zesvého života propustit. Kineziolog Vám též hodně při terapii pomůže. díky
Dobrý den ,mam úporné bolesti v oblicejovem oblouku,kolem nosu a oka ,hodné z toho bolí i hlava a mám hrozné unavené oko a špatné se mi i dýchá na levou nosní dirku nepřestává to ani v noci ,takže nemůžu ani spat a i smrkam z levé nosní dírky ,bolest trvá už dlouho,dělali mi rentgen dutin,ten byl v pořádku tak mne poslaly na neurologii,tam mi dělali ct a MRI zjistili na ct zbytnely zánět v dutinkach ten prelecily atb na MRI zúžený páteřní kanál mám problémy i skrcni páteři a vše v levo jsou to strašné bolesti vůbec nevím jak se z toho dostat,dali mi něco na trojklanná nerv,ale nepomáhá to ,zkousim si dělat vyplachy solným roztokem vždy se trochu uleví ale jen na chvíli a okolí oka bolí furt.jsem objednána i do glaukomove poradny naměřili mi vyšší tlak auzavreny komor. Uhel v horní častí obou oči, matka ma zelený zakal,je mi 44,problémy okolo toho oka už mám dlouho ale nikdy to nebylo az tak strašné(lenka)
Foto
Dobrý den Lenko, z hlediska kineziologie je důležité se zaměřitna problémy kreré se týkají ženské části Vaší osobnosti, problémy, které vy jako žena nechcete vidět, záměrně je potlačujete. problémy ve vztahu s Vaší matkou at už jsou vyřčeny nebo utajeny. Levé oko a jeho okolí značí vše co nechci vidět, cítit a vnímat ve svém okolí - co nechci vidět na sobě jako na ženě, co nechci vidět a cítio od žen ve své rodové linii a od žen v blízkém okolí. Je důležité začít řešit emocionální přičiny Vašich fyzických potíží, ptotože ze zkušenosti víte, že alopatická medicína vám v tomto smyslu moc nepomohla. Zkuste kineziologické odblokování, třeba mnohé pochopíte a zcela určitě vyřešíte.