Už na čtvrtečním jednání zastupitelstva, které se protáhlo až do pátečního rána, nevypadala primátorka zrovna svěže. Bylo znát, že je nachlazená. Odvolání čtyř radních jí navíc nepřidalo.

V pátek večer zrušila i víkendový program. V neděli podle informací Blesk.cz už sotva vstávala z postele, silně ji bolela záda. Vyhledala proto pomoc lékařů, kteří ji napíchli na kapačky.

Lidé, kteří ji v tomto týdnu potkali, popisují, že měla zastřený hlas, spíš jen šeptala. Nemohla se narovnat, v obličeji byla bledá a stěžovala si na silné bolesti.

Problémy potvrdila Blesk.cz i přímo primátorka.Měla jsem určité zdravotní komplikace, ale nic, co by mi znemožňovalo pracovat. Předpokládám, že to byl důsledek přechozené chřipky. Nicméně více není nutné situaci komentovat,“ sdělila.

Krnáčová ale zrovna teď potřebuje být při síle. Na čtvrteční odpoledne se na základě její žádosti schází předsednictvo hnutí ANO. To má řešit koaliční krizi i rezignaci na post pražské předsedkyně, kterou oznámila Radmila Kleslová.

Právě Kleslová bývá označována za šedou eminenci, která, ač na magistrátu nesedí, výrazně do dění zasahuje. ANO je údajně rozdělené na dvě frakce – na jednu skupinku kolem Kleslové a druhou kolem Krnáčové. Sjednotit je má nový předseda, kterého si hnutí zvolí 14. listopadu.

Dobře nebylo Adrianě Krnáčové ani v březnu, když hovořila o debilech, kteří stojí za tunelem Blanka:

Video
Video se připravuje ...

Primátorka Prahy: Za Blanku nemůže jeden debil, je jich tam víc! TV Nova