SPOLEČNÁ PRAVIDLA PRO UPLATNĚNÍ VÝHRY BLESKmobil

Výhra v podobě bonusového kreditu, hlasových, datových nebo kombinovaných balíčků se dále označuje jen jako „výhra“.

Pro připsání a aktivování výhry musí účastník v době platnosti kódu (tj. výherního desetimístného kódu) odeslat z aktivního čísla BLESKmobil SMS zprávu na číslo 999340 ve tvaru: VYHRAmezeraDESETIMÍSTNÝKÓD

Příklad SMS: VYHRA 3QZBZT05Y8 (Unikátní desetimístný kód, který je uveden v SMS potvrzující výhru). Odeslání SMS zprávy je v tomto případě bezplatné.

Platnost kódu je 30 dnů od jeho obdržení a lze jej využít pouze jedenkrát. Marným uplynutím této lhůty či jeho uplatněním platnost kódu bez náhrady zaniká.

Výhru v podobě balíčku nebo kreditu lze čerpat po dobu maximálně 30 dnů ode dne aktivace balíčku nebo kreditu.

Výhra bude účastníkovi připsána a aktivována do 24 hodin od zaslání SMS zprávy, což bude potvrzeno formou SMS zprávy.

Výhra bude připsána a aktivována na telefonním čísle BLESKmobil, ze kterého byla odeslána SMS zpráva obsahující platný kód pro její uplatnění (viz výše). Výhru není možné převést na jiné telefonní číslo ani vyplatit v hotovosti.

Platnost výhry a možnost jejího čerpání je podmíněna existujícím a platným běžným kreditem pro službu BLESKmobil na telefonním čísle. Platnost a úplné podmínky balíčků jsou k dispozici v ceníku na bleskmobil.cz.

Krátký popis výher a vzájemných nekompatibilit mezi nimi:

●     Balíčky 50 MINUT, 100 MINUT, Výhodných 200 – nekompatibilní s hlasovými balíčky (50 MINUT, 100 MINUT, Výhodných 200) nebo kombinovanými balíčky KLASIK nebo balíčku TOP.

●     Datové balíčky (MINI, MIDI, MAX, MEGA, ULTRA) – nekompatibilní s datovými balíčky (Internet MINI, Internet MIDI, Internet MAX, Internet MEGA, Internet ULTRA, Internet START) nebo kombinovanými balíčky KLASIK nebo balíčku TOP.

●     Balíčky KLASIK a TOP – nekompatibilní s hlasovými balíčky (50 MINUT, 100 MINUT, Výhodných 200) nebo datovými balíčky (Internet MINI, Internet MIDI, Internet MAX, Internet MEGA, Internet ULTRA, Internet START) nebo kombinovanými balíčky KLASIK nebo balíčku TOP.

●     Balíček Volání na týden – kompatibilní se všemi balíčky, s datovými i hlasovými. Balíček může deaktivovat pouze již aktivní balíček Volání na týden.

V případě problémů s aktivací výhry pomocí kódu kontaktujte BLESKmobil operátora na telefonním čísle 267 267 061.