Letos jste si mohli na stránkách Blesku přečíst 16 spotřebitelských testů, z nichž vzešlo 17 celkových vítězů, kterým Potravinový Sherlock udělil zlatou pečeť. A jaký tedy byl rok 2020?

Tradicím odzvonilo

Jak zjistil Potravinový Sherlock už v uplynulých letech, stále se najdou výrobci masných produktů a uzenin, kteří mají co zlepšovat. Proto se opět testy Blesku nejvíce zaměřily právě na tyto kategorie, do kterých jsme letos zahrnuli jitrnice a prejty, kuřecí šunky, špekáčky, uzená masa, játrové paštiky a mleté mixy vepřového a hovězího.

A co Potravinový Sherlock zjistil?

Některé tradice vzaly za své. To, co bylo dříve běžné, je v současnosti nadstandardem, kterého se drží málokdo. V požadavcích na kvalitu mají výrobci často volnou ruku a je možné natrefit i na takové, kteří se na obale pyšnili parametry, jichž jejich výrobek zdaleka nedosahoval.

Dočtěte zadarmo celý článek
Pokračovat ve čtení snadno můžete po registraci.
  • Registrace je pro vás zcela zdarma.
  • Získáte přístup k veškerému bleskovému obsahu.
  • Užijete si bonusové akce a výherní soutěže.
Pokračovat ve čtení