Zpěvačka skupiny Toxique Klára Vytisková (24) se stala tváří nového mini notebooku od Hewlett Packard, který oblékla slavná americká návrhářka Vivienne Tam do motýlích šatů. Notebook je určen pro stylové ženy a je prostě nádherný.

Klára, která na slavnostní křest stylového notebooku přišla rovněž stylově - s motýly ve vlasech, říká:  „Mám ráda zlaté doplňky, takže se mi Vivienne Tam úžasně trefila do vkusu. Navíc jsem často na cestách, kde je pro mě tenhle maličký a lehký notebook ohromně praktický, protože se vejde do kabelky. Můžu si tak svoje přátele vozit všude s sebou a přes Skype nebo Facebook s nimi být neustále ve spojení.“

A protože je Klára především hudebnice, složila pro motýlí notebook písničku. Po vzoru Vivienne Tam je mu šitá na míru.  Melodie a slova ji napadla cestou ve vlaku do Ostravy. Poslechnout si ji můžete zde na VIDEU.

Mini notebook navíc ženy potěší speciální aplikací  „zrcátko“,  díky níž si mohou během chvilky upravit účes nebo nanést rtěnku, jak na akci předvedla herečka Jitka Schneiderová.

A pro ty soutěživé z vás máme jednu dobrou zprávu na závěr. Kromě toho, že si notebook můžete koupit u některého z prodeců, tak se můžete zapojit i do soutěže na Facebooku a vyhrát jeden z notebooků a nebo počítačových myší ve stejném designu.

Fotogalerie
7 fotografií