Hrajeme od 14. října 2016 do 24. listopadu 2016.

V každém ze tří soutěžních kol můžete vyhrát výhru 1 000 000 Kč.

Soutěž je rozdělena na tři soutěžní kola, každé z těchto kol začíná vydáním hrací karty.

  1. První hrací karta bude vložena do deníku Blesk (Blesk magazín + TV) v pátek 14. října 2016. První soutěžní kolo končí ve středu 26. října 2016.
  2. Druhá hrací karta bude vložena do deníku Blesk (Blesk magazín + TV) ve čtvrtek 27. října 2016. Druhé soutěžní kolo končí ve čtvrtek 10. listopadu 2016.
  3. Třetí hrací karta bude vložena do deníku Blesk (Blesk magazín + TV) v pátek 11. listopadu 2016. Třetí soutěžní kolo končí ve čtvrtek 24. listopadu 2016. 

Denně bude v Blesku nebo Nedělním Blesku uveřejněna řada čísel pro hru ASTROBLESKOVKA. Pokud se takto uveřejněné číslo shoduje s číslem na vaší hrací kartě, zaškrtněte ho na hrací kartě křížkem. 

Každý účastník soutěže, který zaškrtá všechna hrací pole v řádku hry ASTROBLESKOVKA, postupuje do hry o MILION korun. Zaškrtání umožní každá karta (tj. do hry o MILION korun postupuje každý soutěžící). 

Každá hrací karta obsahuje u pravého okraje lícové strany ČÍSLO KARTY. 

Poslední den každého ze tří kol soutěže vyjde v deníku Blesk soutěžní otázka. Účastník soutěže zašle odpověď na soutěžní otázku spolu s číslem karty a svým jménem, příjmením, rokem narození, ulicí, městem a PSČ  prostřednictvím SMS na číslo 900 99 15 ve tvaru: 

MILIONmezeraODPOVEDmezeraCISLOKARTYmezeraJMENO
mezeraPRIJMENImezeraROK NAROZENImezeraULICE
mezeraMESTOmezeraPSC (pro všechna tři soutěžní kola.

Příklad: Číslo hrací karty pro první kolo je 565608, správná odpověď je 1285. Účastník soutěže tedy zašle SMS ve tvaru:
MILION 1285 565608 ANNA NOVOTNA 1981 HUSOVA1 BRNO 60200

Potvrzení o doručení odpovědi bude zasláno obratem. 

Termíny a časy pro příjem SMS odpovědí jsou následující:

1. kolo: 26.10. - 27. 10. 2016 od 00:00 do 24:00.
2. kolo: 10. 11. - 11. 11. 2016 od 00:00 do 24:00.
3. kolo: 24. 11. - 25. 11. 2016 od 00:00 do 24:00. 

V každém soutěžním kole se hraje o jednu výhru v hodnotě 1 000 000 Kč, tato částka rovněž představuje maximální objem výher pro každé soutěžní kolo a může být rozdělena mezi účastníky soutěže v souladu s těmito pravidly.  Kritériem pro úspěch v soutěži je správnost, resp. přesnost odpovědi na soutěžní otázku. Pro posouzení správnosti a přesnosti odpovědí bude rozhodující výsledek zjištěný společností Czech News Center a.s. Výherce hry o MILION korun bude zveřejněn v deníku Blesk v týdnu následujícím po skončení příslušného soutěžního kola. 

Cena 1 SMS je 15 Kč vč. DPH. Provozuje Czech News Center a.s., Infolinka 241 093 690 (po-pá 8-18 hod.) mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz. 

Pro stanovení doby doručení SMS zprávy (odpovědi) je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv provozovaného pro společnost Czech News Center a.s. Do soutěže budou zařazeny všechny SMS zprávy, které došly v čase určeném pro příjem odpovědí. Při určení výherce se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru. 

Správnou odpověď pro každé soutěžní kolo stanoví společnost Czech News Center a.s. v závislosti na soutěžní otázce. Pokud budou správné odpovědi (nebo shodné odpovědi nejblíže správné odpovědi) na soutěžní otázku o MILION přijaty od 6 a více účastníků soutěže (tj. z 6 a více různých SIM karet), bude výherce vybrán na základě odpovědí na dodatečně položenou otázku, resp. otázky (viz Pravidla pro dodatečně položené otázky). Pokud budou správné odpovědi (nebo shodné odpovědi nejblíže správné odpovědi) přijaty od 5 nebo méně účastníků soutěže (tj. z 5 a méně různých SIM karet), bude výhra rozdělena rovným dílem mezi jednotlivé výherce. V případě, že rovným dílem nebude možné rozdělit výhru na celé Kč, bude výsledek po rozdělení zaokrouhlen na celé Kč směrem nahoru. 

Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla/jedné SIM karty. V případě rozdělení výhry mezi 5 a méně účastníků v souladu s předchozím odstavcem náleží  každému z účastníků, mezi které má být výhra rozdělena, nejvýše jeden podíl (tj. pokud mezi účastníky soutěže, mezi které se rozdělí výhra bude účastník soutěže na základě použití různých SIM karet zastoupen vícekrát, bude mu náležet jeden podíl vztahující se k SIM kartě, ze které byla doručena odpověď příslušného účastníka soutěže nejdříve a k ostatním SIM kartám, ze kterých soutěžil, se nepřihlédne). To platí i pokud bude účastník hrát z různých SIM karet, na kterých uvede stejné jméno, příjmení, ročník narození i bydliště (do soutěže bude zahrnuta ta odpověď, kterou  zaslal nejdříve a k ostatním odpovědím se nepřihlédne)  Výhra se v takovém případě rozdělí mezi účastníky rovným dílem. Každý účastník soutěže může zaslat neomezený počet SMS zpráv z jednoho telefonního čísla/jedné SIM karty. 

Podmínkou pro vyplacení výhry je předložení originálu hrací karty pro příslušné kolo se shodným číslem, jaké je uvedeno ve výherní SMS zprávě, obsahující zaškrtnutá všechna hrací pole v řádku hry ASTROBLESKOVKA a předložení SIM karty, ze které byla výherní SMS zpráva odeslána, společnosti Czech News Center a.s. a podpis čestného prohlášení připraveného společností Czech News Center a.s. potvrzujícího skutečnost, že výherce je majitelem výherní karty a odesílatelem výherní SMS zprávy, a to do 30 dnů po uveřejnění výherce v deníku Blesk. V případě pochybnosti, zejména pokud více osob uplatňuje vlastnictví výherní karty a/nebo odeslání výherní SMS zprávy, je společnost Czech News Center a.s. oprávněna buď vydat výhru osobě, která předložila současně výherní kartu a SIM kartu, ze které byla odeslána výherní SMS zpráva a podepsala čestné prohlášení, nebo podmínit vydání výhry kromě splnění výše uvedených podmínek předložením písemné dohody mezi všemi těmito osobami o tom, jak má být výhra vyplacena, do 30 dnů poté, co společnost Czech News Center a.s. odeslala výzvu k předložení této dohody SMS zprávou na číslo výherní SIM karty. Marným uplynutím této lhůty propadá výhra ve prospěch společnosti Czech News Center a.s. Výhra bude předána nejpozději do 14 dnů po splnění podmínek pro její předání. 

Výherci jsou povinni umožnit předání výher ve lhůtách uvedených v těchto pravidlech pro jejich předání. Řádně nebo včas neuplatněné nebo nepřevzaté výhry propadají ve prospěch organizátora soutěže. Za nepřevzetí výhry se považuje též neposkytnutí součinnosti potřebné pro její předání. 

Organizátorem soutěže je společnost Czech News Center a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS zpráv. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje účastník soutěže tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Blesk, Nedělním Blesku a na serveru http://www.blesk.cz v případě získání výhry. Účastník soutěže dále dává souhlas s tím, že společnost Czech News Center a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresu, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti Czech News Center a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat.  Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Organizátor si rovněž vyhrazuje právo změnit nebo doplnit pravidla soutěže či soutěž předčasně ukončit. 

Soutěž je pořádána v souladu s ustanovením § 2881 občanského zákoníku. Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Czech News Center a.s., Czech Print Center a.s., CN Invest a.s. a jejich rodinní příslušníci.  

V Praze dne 14. 10. 2016

 

Pravidla pro dodatečně položené otázky ve hře ASTROBLESKOVKA

1. kolo

V případě, že počet účastníků soutěže, kteří odeslali SMS zprávu se správnou odpovědí nebo se shodnou nejblíže správnou odpovědí bude 6 a více, rozhodne o výherci odpověď na dodatečnou soutěžní otázku, zaslanou každému z odesílatelů správné, resp. nejpřesnější (nejblíže správné) odpovědi na telefonní číslo, ze kterého byla tato odpověď odeslána. Dne 31. 10. 2016 v 15:00 bude těmto účastníkům soutěže zaslána prostřednictvím SMS zprávy informace, že pokračují v soutěži prostřednictvím dodatečných otázek a zároveň informace, kdy jim bude dodatečná otázka zaslána. Dne 1. 11.2016 v 9:00 hodin bude účastníkům odeslána SMS s 1. dodatečnou otázkou a formát SMS zprávy, ve kterém mají na otázku odpovědět včetně telefonního čísla. Formát odpovědní SMS zprávy je: ASTROmezeraODPOVED, telefonní číslo kam poslat SMS je 900 99 10. Účastník musí odpověď na dodatečnou otázku poslat do 1. 11. 2016 do 10:30 hodin a to ze stejného telefonního čísla, na které mu byla dodatečná otázka zaslána.

Pokud počet správných odpovědí neumožní rozdělit výhru mezi maximálně 5 výherců, bude téhož dne tj. dne 1. 11. 2016 ve 12:00 hodin odeslána 2. dodatečná otázka těm účastníkům, kteří odpověděli správně nebo shodně nejpřesněji, se lhůtou pro odpověď 90 minut. Pokud počet správných odpovědí neumožní určit výherce nebo rozdělit mezi ně výhru způsobem uvedeným v předchozí větě, bude dne 1. 11. 2016 odeslána 3. dodatečná otázka v 15:00 se lhůtou pro odpověď 90 minut. Dále pak bude odeslána 1. 11. 2016 v 18:00 hodin 4. dodatečná otázka se lhůtou pro odpověď 90 minut, 2.11.2016 5. dodatečná otázka v 9:00 hodin se lhůtou 90 minut na odpověď. Takto bude postupováno do stanovení výherce nebo rozdělení výhry mezi maximálně 5 výherců v souladu s těmito pravidly. Společnost Czech News Center a.s. určí časy, ve kterých budou v takovém případě SMS zprávy s dodatečnými otázkami zbývajícím účastníkům soutěže odeslány a časy pro odpověď na dodatečné otázky. 

Na každou dodatečnou otázku lze odpovědět pouze jednou SMS zprávou. V případě více doručených odpovědí bude zohledněna pouze ta, která byla doručena jako první. Na SMS zprávy v nesprávném tvaru nebude brán zřetel. 

Nezasláním nebo pozdním zasláním odpovědi na kteroukoli dodatečnou otázku ztrácí účastník soutěže možnost získat výhru resp. pokračovat v soutěži. 

Pokud to povaha dodatečných otázek, resp. odpovědí na ně umožní, může být výhra přidělena v závislosti na tom, nakolik se odpovědi na otázku blíží správné odpovědi, a to tak, že bude přidělena účastníku nebo účastníkům, kteří odpověděli nejpřesněji. 

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Czech News Center a.s. a Czech Print Center a.s., CN Invest a.s. a jejich rodinní příslušníci. 

2. kolo

V případě, že počet účastníků soutěže, kteří odeslali SMS zprávu se správnou odpovědí nebo se shodnou nejblíže správnou odpovědí bude 6 a více, rozhodne o výherci odpověď na dodatečnou soutěžní otázku, zaslanou každému z odesílatelů správné, resp. nejpřesnější (nejblíže správné) odpovědi na telefonní číslo, ze kterého byla tato odpověď odeslána. Dne 14. 11. 2016 v 15:00 bude těmto účastníkům soutěže zaslána prostřednictvím SMS zprávy informace, že pokračují v soutěži prostřednictvím dodatečných otázek a zároveň informace, kdy jim bude dodatečná otázka zaslána. Dne 15. 11.2016 v 9:00 hodin bude účastníkům odeslána SMS s 1. dodatečnou otázkou a formát SMS zprávy, ve kterém mají na otázku odpovědět včetně telefonního čísla. Formát odpovědní SMS zprávy je: ASTROmezeraODPOVED, telefonní číslo kam poslat SMS je 900 99 10. Účastník musí odpověď na dodatečnou otázku poslat do 15. 11. 2016 do 10:30 hodin a to ze stejného telefonního čísla, na které mu byla dodatečná otázka zaslána.

Pokud počet správných odpovědí neumožní rozdělit výhru mezi maximálně 5 výherců, bude téhož dne tj. dne 15. 11. 2016 ve 12:00 hodin odeslána 2. dodatečná otázka těm účastníkům, kteří odpověděli správně nebo shodně nejpřesněji, se lhůtou pro odpověď 90 minut. Pokud počet správných odpovědí neumožní určit výherce nebo rozdělit mezi ně výhru způsobem uvedeným v předchozí větě, bude dne 15. 11. 2016 odeslána 3. dodatečná otázka v 15:00 se lhůtou pro odpověď 90 minut. Dále pak bude odeslána 15. 11. 2016 v 18:00 hodin 4. dodatečná otázka se lhůtou pro odpověď 90 minut, 16.11.2016 5. dodatečná otázka v 9:00 hodin se lhůtou 90 minut na odpověď. Takto bude postupováno do stanovení výherce nebo rozdělení výhry mezi maximálně 5 výherců v souladu s těmito pravidly. Společnost Czech News Center a.s. určí časy, ve kterých budou v takovém případě SMS zprávy s dodatečnými otázkami zbývajícím účastníkům soutěže odeslány a časy pro odpověď na dodatečné otázky. 

Na každou dodatečnou otázku lze odpovědět pouze jednou SMS zprávou. V případě více doručených odpovědí bude zohledněna pouze ta, která byla doručena jako první. Na SMS zprávy v nesprávném tvaru nebude brán zřetel. 

Nezasláním nebo pozdním zasláním odpovědi na kteroukoli dodatečnou otázku ztrácí účastník soutěže možnost získat výhru resp. pokračovat v soutěži. 

Pokud to povaha dodatečných otázek, resp. odpovědí na ně umožní, může být výhra přidělena v závislosti na tom, nakolik se odpovědi na otázku blíží správné odpovědi, a to tak, že bude přidělena účastníku nebo účastníkům, kteří odpověděli nejpřesněji. 

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Czech News Center a.s. a Czech Print Center a.s., CN Invest a.s. a jejich rodinní příslušníci. 

3. kolo

V případě, že počet účastníků soutěže, kteří odeslali SMS zprávu se správnou odpovědí nebo se shodnou nejblíže správnou odpovědí bude 6 a více, rozhodne o výherci odpověď na dodatečnou soutěžní otázku, zaslanou každému z odesílatelů správné, resp. nejpřesnější (nejblíže správné) odpovědi na telefonní číslo, ze kterého byla tato odpověď odeslána. Dne 28. 11. 2016 v 15:00 bude těmto účastníkům soutěže zaslána prostřednictvím SMS zprávy informace, že pokračují v soutěži prostřednictvím dodatečných otázek a zároveň informace, kdy jim bude dodatečná otázka zaslána. Dne 29. 11. 2016 v 9:00 hodin bude účastníkům odeslána SMS s 1. dodatečnou otázkou a formát SMS zprávy, ve kterém mají na otázku odpovědět včetně telefonního čísla. Formát odpovědní SMS zprávy je: ASTROmezeraODPOVED, telefonní číslo kam poslat SMS je 900 99 10. Účastník musí odpověď na dodatečnou otázku poslat do 29. 11. 2016 do 10:30 hodin a to ze stejného telefonního čísla, na které mu byla dodatečná otázka zaslána.

Pokud počet správných odpovědí neumožní rozdělit výhru mezi maximálně 5 výherců, bude téhož dne tj. dne 29. 11. 2016 ve 12:00 hodin odeslána 2. dodatečná otázka těm účastníkům, kteří odpověděli správně nebo shodně nejpřesněji, se lhůtou pro odpověď 90 minut. Pokud počet správných odpovědí neumožní určit výherce nebo rozdělit mezi ně výhru způsobem uvedeným v předchozí větě, bude dne 29. 11. 2016 odeslána 3. dodatečná otázka v 14:00 se lhůtou pro odpověď 90 minut. Dále pak bude odeslána 29. 11. 2016 v 16:00 hodin 4. dodatečná otázka se lhůtou pro odpověď 90 minut, 29. 11. 2016 5. dodatečná otázka v 18:00 hodin se lhůtou 90 minut na odpověď. Takto bude postupováno do stanovení výherce nebo rozdělení výhry mezi maximálně 5 výherců v souladu s těmito pravidly. Společnost Czech News Center a.s. určí časy, ve kterých budou v takovém případě SMS zprávy s dodatečnými otázkami zbývajícím účastníkům soutěže odeslány a časy pro odpověď na dodatečné otázky.

Na každou dodatečnou otázku lze odpovědět pouze jednou SMS zprávou. V případě více doručených odpovědí bude zohledněna pouze ta, která byla doručena jako první. Na SMS zprávy v nesprávném tvaru nebude brán zřetel.

Nezasláním nebo pozdním zasláním odpovědi na kteroukoli dodatečnou otázku ztrácí účastník soutěže možnost získat výhru resp. pokračovat v soutěži.

Pokud to povaha dodatečných otázek, resp. odpovědí na ně umožní, může být výhra přidělena v závislosti na tom, nakolik se odpovědi na otázku blíží správné odpovědi, a to tak, že bude přidělena účastníku nebo účastníkům, kteří odpověděli nejpřesněji.

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Czech News Center a.s. a Czech Print Center a.s., CN Invest a.s. a jejich rodinní příslušníci. 

V Praze dne 14. 10. 2016