Komu chceme pomoci?

Oblasti pomoci se v rámci projektu Blesk Srdce pro vás zásadně rozšíří. Zároveň chceme pomoci v orientaci mezi nadacemi a organizacemi v Česku, které pomáhají lidem v nejrůznějších oblastech. S jakými tématy a příběhy se můžete na stránkách Blesku a na Blesk.cz potkávat? Komu například chceme pomáhat?

  • Ohroženým či týraným dětem,
  • rodinám v hmotné či sociální nouzi, například matkám samoživitelkám
  • vážně nemocným dětem a dospělým,
  • handicapovaným, včetně lidí s mentálním postižením či s duševním onemocněním,
  • seniorům v problémech
  • a mnoha dalším potřebným!

Jak to funguje?

Co najdete na stránkách deníku Blesk

Každý měsíc se na stránkách Blesku a na Blesk.cz věnujeme jednomu vybranému palčivému tématu.

* Blesk Srdce pro vás přináší vždy minimálně jeden velký příběh měsíčně. Jeho součástí bude i popis toho, co by konkrétním lidem mohlo usnadnit život. Pomoci jim tak můžete prostřednictvím Blesku i vy.

* Ukazujeme užitečné. Představíme vybranou neziskovou organizaci, která se tímto tématem zabývá, aktivně pomáhá, stará se o klienty. Její výběr vždy provádí po důkladném zkoumání Asociace veřejně prospěšných organizací a věřte, že zvolí vždy jen skutečně dobře fungující a nápomocnou organizaci. Představíme její fungování, lidi, kteří v ní pracují, prostory, kde pomáhají…

* Blesk Srdce pro vás chce pomoci i v tom, aby se o konkrétním problému vědělo, přineseme tedy zkušenosti lidí z oboru, odborníků, včetně například chatů se čtenáři.

* Samozřejmě se budeme po čase vracet k příběhům a jednotlivým organizacím, abyste viděli konkrétní dopad vaší pomoci. I to, co se změnilo.

Stačí jen kliknout

Všechny informace, příběhy, kontakty, možnosti pomoci či představení nadací v charitativním celoročním projektu Blesku Srdce pro vás najdete na našem novém webu na Blesk.cz. Stačí kliknout na www.srdceprovas.cz. Blesk během roku pomáhá v mnoha dalších projektech, které mají smysl, jdou na dobrou věc, mohou někomu změnit či vylepšit život, nebo prostě jen udělat radost. Tyto projekty najdete také na této stránce www.srdceprovas.cz.