Kam se hrabe Leoš Mareš. Jágr rozjel na svých oficiálních stránkách na sociální síti daleko lepší show. Kladenský útočník v ní debatuoval o vážných věcech, ale také tradičně vtipkoval. A lidé ho za jeho otevřenost milují!

V úterý za Jaromírem přiletěl jeho bývalý parťák z Philadelphie a jedna z největších hvězd NHL Claude Giroux. O zábavu tak měli postaráno. „Claude je v Praze, tak jsme se potkali a nějak se to protáhlo,“ napsal na Facebook před šestou ráno.

Rodina

Jágr všem, kteří mu na stránkách radili, co má po rozchodu s Innou dělat, poděkoval. „Děkuji všem za názory, rady a snahu pomoci člověku, který má nějaké problémy a necítí se být ve své kůži. Vážím si toho!“ uvedl a rozhodl se založit na Facebooku velkou hokejovou rodinu.

Miss

Fanouškům se to zalíbilo a někteří Jágra pojmenovali za velkého taťku. A tatínek si s nimi rád dál povídal a povídal. „Trénujeme každé ráno od deseti hodin na kladenským zimáku. Ale včera ne, byl jsem společensky unavený,“ žertoval ještě v 7 hodin ráno. Na dopoledním tréninku skutečně nebyl.

„Jsem jako netopýr. V noci létám a přes den spím,“ pokračoval v zábavných hláškách.

Až v devět na něj padla únava. Do té doby ho ještě napadlo uspořádat volbu Miss hokejová rodina, až v ní bude přes 100 tisíc členů. „Rodinko, jdu si na chvilku lehnout, musím odpoledne na trénink,“ ukončil ranní siestu. Ale večer už zase mluvil – o pyramidách.