Katku byste při cestě tramvají pokládali za běžnou Češku s normální prací, manželem a dětmi. A trefili byste se. Zaměstnání a bližší rodinné info si však střeží v tajnosti. A to proto, že se v Kateřině skrývá také sexy tanečnice a bohém, který se jen tak něčeho nezalekne.

Buď, anebo!

Už čtyři roky se totiž po večerech spoře odívá a vystupuje na jevištích obdivována pány i dámami jako burleska. Nešlo ale o náhlé rozhodnutí - cestu ke svému koníčku si budovala postupně. „Skoro dvacet let se věnuji tanci tribal fusion (forma moderního břišního tance, pozn. red.), prvky burlesky v tanci používám běžně (ne svlékání, ale gesta, pózy, pohyby). Věnuji se dlouhodobě i výrobě tanečních kostýmů a přesně tento styl je prostě nejvíc luxusní a moc mě to baví,“ prozradila Kateřina.

  A jaké bylo její poprvé? Dostala nabídku vystoupit v klubu. „Řekla jsem si buď, anebo! Jsem zvyklá tančit před lidmi, avšak nové pro mě bylo to postupné odhalování. Na poprvé jsem to nedala, to přišlo později. Pamatuju si, že jsem se o tom bavila s (kolegyní úspěšnou českou burleskou) Angelinou, která to měla podobně. Prostě to k tomu patří. Je jen na vás, jak to ostatním podáte,“ vysvětlovala, že je důležité zahodit stud a užít si show se vším všudy, což už si dnes naplno vychutnává. „Ani jsem nikdy na žadném striptýzu nebyla. Ale řekla bych, že rozdíl je vidět na první pohled, už minimálně kostýmy se od sebe dost liší a často i publikum a prostor. A je pravda, že při burleskním vystoupení zatím nikdo neměl snahu mi dávat peníze za spodní prádlo,“ smála se Katka.

Tabu

A ačkoli kolegyni to řekla, doma to je přece jen trochu tabu. „Rodině jsem to neřekla. (smích). Tedy můj muž to ví, nadšený z toho úplně není, ale podporuje mě. Zbytek rodiny to neví. Jsou věci, které si nechávám pro sebe,“ vysvětlila.

Přes to velké nadšení, které z Katky čiší, nebojí se říct, že jí burleska vzala klidné spaní. „Kudy chodíte, tudy přemýšlíte, nad vším, kde co sehnat, jak to udělat. Jdete do parfumerie, první, co hledáte, jsou třpytky, jasně to nevadí, že máte už desatery a tyhle flitrové šaty by se mi taky mohly hodit… Ale mám to ráda. Začala jsem se o sebe víc starat, ráda se pěkné oblékám, když je příležitost,celkově nad tím víc přemýšlím, jak lze dobře vypadat. Jsem ráda ženská. Ale doma chodím v teplácích,“ zmínila, že vše má veskrze pozitiva.

Vystoupení Kateřiny můžete vidět už brzy, konkrétně v pátek v BDSM klubu Ateliér Burlesque Night - Fetish Edition.

Fotogalerie
14 fotografií