Koncert Justina Biebera v Praze

Kdy: 12. března 2023
Kde: Praha O2 arena
Vstupenky: V Předprodeji od 19. listopadu 2021

Justin Bieber, který se stal idolem mnoha dívčích srdcí, navštíví v rámci svého turné, nazvaného podle jeho poslední desky „Justice“, od května příštího roku do března 2023 více než 20 zemí na celkem pěti kontinentech a odehraje víc než 90 koncertů! České fanynky budou svou hvězdu moci spatřit 12. března 2023.

Vstupenky na koncert Justina Biebera

Tvrdě jsme pracovali na nejlepší show, jakou jsme kdy udělali, a nemůžeme se dočkat, až se o ni podělíme s fanoušky po celém světě. Brzy se uvidíme,” vzkázal Bieber. Vstupenky na koncert v České republice budou pro veřejnost v prodeji od pátku 19. listopadu 2021, předprodej začne úderem 10. hodiny dopoledne.

Bieber nedávno oznámil také turné po severní Americe, které začne v San Diegu 18. února. přicházejí jen chvíli po nedávno oznámeném turné v roce 2022 o 52 zastávkách po celé Severní Americe, které začíná v San Diegu 18. února. Mezinárodní turné pak Bieber odstartuje v květnu v Mexiku, pak se přesune do Skandinávie, kde zahraje na několika festivalech, následovat bude Jižní Amerika, jižní Afrika, Blízký východ. Nato se v listopadu a prosinci přesune do Austrálie a na Nový Zéland a pak konečně zavítá i do Evropy. Kromě Česka navštíví i Německo, Polsko, Rakousko, Španělsko, Velkou Británii, Švédsko, Itálii či Francii.

Album „Justice” dosáhlo téměř devíti miliard streamů po celém světě. Mezi největší hity patří Anyone, Lonely a Holy, které se staly trháky už před vydáním kompletního alba. Letos v červenci pak vyšel Biebrův duet s rapperem The Kid Laroi s názvem Stay, který na hudební platformě Spotify dosáhl miliardy streamů vůbec nejrychleji v historii.

Video
Video se připravuje ...

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? Videohub

Fotogalerie
37 fotografií