K nehodě mělo dojít podle středočeské policejní mluvčí Michaely Richterové kolem 12:45, kdy policisté dostali hlášení o nehodě. „Osobní vozidlo narazilo u obce Bylany do stromu. V automobilu se nacházelo pět osob. Proč k nehodě došlo, budou policisté prošetřovat. Na místo letí vrtulník pro zraněné,“ řekla pro Blesk.cz mluvčí s tím, že doprava byla dočasně řízena kyvadlově.

Podle mluvčího středočeských hasičů Terezy Fliegerové byly při příjezdu dva lidé mimo automobil a tři zůstali zaklínění: "Dva zraněné museli hasiči z vozu vyprostit za pomoci hydraulického vyprošťovacího zařízení," prozradila. V automobilu zůstal také řidič, který měl rozsáhlá poranění. Podle mluvčí středočeské záchranky Petry Homolové bojovali záchranáři o život tohoto mladého muže. „Několik desítek minut ho resuscitovali, ale bohužel svým zraněním podlehl,“ uvedla mluvčí. V autě byly 4 osoby mezi roky 20 až 25 lety a také jedna nezletilá osoba, která utrpěla pouze lehčí zranění. 

„Muže s těžkým zraněním odvezli záchranáři do vinohradské nemocnice, ženu se středně těžkými zraněními na chirurgické oddělení v Kolíně a ženě s těžkými poraněními zajistili dýchací cesty a letecky byla převezená do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích,“ popsala stav poraněných osob.

Fotogalerie
5 fotografií