Auta se srazila v Karlovarské ulici kolem půl desáté večer. „Pražští policisté aktuálně zasahují u dopravní nehody několika vozidel. Z důvodu vyšetřování dopravní nehody a odstraňování jejích následků je Karlovarská ulice oboustranně uzavřena,“ informovali na Twitteru policisté krátce před desátou večer.

Na místě zasahovali i hasiči. „Na Karlovarské ulici zasahují hasiči z Petřin a Zličína. Jedna osoba je v péči záchranářů a provoz na komunikaci je omezen v obou směrech. Okolnosti nehody šetří Policie ČR,“ uvedl jejich mluvčí Martin Kavka krátce před desátou. Silnice byla zprůjezdněna kolem jedenácté večer.

Jeden z řidičů z místa nehody utekl, policisté po něm začali hned pátrat. Nejprve s pomocí služebního psa, na místo zamířil také vrtulník. „Policisté disponují poznatkem, že má být zraněný a dezorientovaný,“ uvedli k řidiči. „Ani po intenzivním pátrání policisté řidiče v okolí nehody nenalezli. Dosud se ani sám nepřihlásil. Policisté žádají svědky nehody, aby se přihlásili na linku 158,“ dodala pro Blesk.cz mluvčí Policie ČR Violeta Siřišťová.

Fotogalerie
13 fotografií