Podle meteoroložky Dagmar Honsové bude příští týden na sluneční paprsky chudý a jen ojediněle by se mohlo vyjasnit až koncem týdne. Očekávat lze také zhoršené rozptylové podmínky. „Zatažené dny bez slunečního svitu budou snižovat naši psychickou pohodu, pracovní výkonnost i chuť chodit do přírody. Naopak poroste index únavy i ospalosti. Počítejte i se sníženou pracovní výkonností a nízkou koncentrací,“ uvádí meteoroložka.

V pondělí bude zataženo s nízkou oblačností a mlhavo. Ojediněle mrholení. Nejvyšší denní teploty 2 až 5 °C. Slabý proměnlivý vítr.

V úterý bude zataženo s nízkou oblačností a mlhavo. Noční teploty 3 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 3 až 5 °C. Slabý proměnlivý vítr.

Ve středu bude zataženo s nízkou oblačností a mlhavo. Noční teploty 5 až 3 °C. Nejvyšší denní teploty 3 až 5 °C. Slabý proměnlivý vítr.

Ve čtvrtek bude zataženo s nízkou oblačností a mlhavo. Ojediněle mrholení. Noční teploty 4 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 3 až 5 °C. Slabý až mírný jihozápadní vítr.

V pátek bude zataženo s nízkou oblačností a mlhavo. Noční teploty 4 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 4 až 6 °C. Slabý proměnlivý vítr.

V sobotu bude zataženo s nízkou oblačností a mlhavo. Pouze ojediněle polojasno. Místy mrholení. Noční teploty 4 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 3 až 5 °C. Slabý proměnlivý vítr.

V neděli bude zataženo s nízkou oblačností a mlhavo. Pouze ojediněle polojasno nebo skoro jasno. Noční teploty 4 až 2 °C. Nejvyšší denní teploty 4 až 6 °C. Mírný jihovýchodní vítr.

Fotogalerie
35 fotografií