K vážné nehodě do Prahy 5 vyjížděli v sobotu večer záchranáři i policisté! Auto s polskou poznávací značkou, které řídil muž (32), se podle informací Blesk.cz nejspíš snažilo vyhnout cyklistovi (53), při manévru se ale převrátilo na bok a narazilo do semaforu. Kromě řidiče v něm seděla ještě žena (29) a teprve dvouletá holčička. Všichni čtyři účastníci nehody se zranili. Zda došlo ke střetu auta a kola, zatím není jasné.

„U dopravní nehody cyklisty a osobního automobilu na Praze 5 zasahovaly dvě posádky záchranářů, lékař a inspektor. Pečovali jsme o čtyři pacienty - cyklistu s úrazem hlavy jsme převezli do Ústřední vojenské nemocnice, řidiče, spolujezdkyni a dvouleté děvčátko záchranáři transportovali k preventivnímu vyšetření do Fakultní nemocnice Motol,“ uvedla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

„Doprava ve směru do centra byla po dobu zásahu uzavřena, byla odkloněna na Slivenec,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že posádka auta byli cizinci. Okolnostmi nehody se teď policisté zabývají.

Fotogalerie
11 fotografií