Pasažéři cestující kolem Výtoně museli odpoledne počítat s drobnou nepříjemností. Do trolejového vedení najel vysoký nákladní automobil a poškodil ho. Nehoda tak ovlivnila tramvajové linky 2, 3, 7, 17, 21, které musely místo objíždět. Krátce byla zavedená i náhradní autobusová doprava.

Web DPP uváděl tyto informace o dočasné situaci: „Tramvajové linky jsou vedeny po odklonových trasách takto: linka 2 ...Právnická fakulta – Malostranská a zpět směr Petřiny, linka 3 ...Palackého náměstí – Jiráskovo náměstí – Myslíkova a zpět směr Kobylisy, linka 17 ...Jiráskovo náměstí – Palackého náměstí – Karlovo náměstí – Národní divadlo a zpět směr Vozovna Kobylisy, linka 7...Zborovská – Jiráskovo náměstí – Myslíkova – Moráň – Albertov a dále po své trase. V úseku Karlovo náměstí – Dvorce je postupně zavedena náhradní autobusová doprava X3. V úseku Dvorce – Sídliště Modřany, resp. Levského je zavedena tramvajová doprava z vlaků v úseku najetých,“ podle webu.

Pracovníci Dopravního podniku nakonec závadu opravili rychleji, než se původně předpokládalo. Na webových stránkách uváděl Dopravní podnik čas 15:30, ale tramvaje začaly znovu jezdit už v 13:30.

Fotogalerie
3 fotografie