O sváteční sobotě měli pražští policisté plné ruce práce především se zajišťováním plynulého chodu oslav státního svátku. Mimo to však museli řešit i jiné nastalé události, kterým se preventivně stěží dalo předejít. Například bezdůvodné napadení mladé ženy ve Strašnicích třemi podnapilými muži.

Ti byli podle všeho v náladě, a po napadení ženy, která se spasila útěkem do tramvaje, si pomýšleli i na fyzickou konfrontaci s policisty. Podle zpravodajského serveru Aktu.cz měli muži policisty opakovaně urážet a vyzvat dokonce na souboj v MMA, tedy ve smíšeném bojovém umění. Jako by jim to však bylo platné. Policisté opilé muže rychle zpacifikovali a identifikovali.
Video
Video se připravuje ...

Policisté museli pacifikovat skupinku mužů, kteří ve Strašnicích v sobotu napadla ženu. Aktu.cz

Podle jejich známých měli údajně jet ze křtin, což by vysvětlovalo jejich „bujarý“ stav. Nikoliv však napadení ženy a následná nevhodná agrese vůči bezpečnostním složkám. Ty navíc při zákroku zjistily, že jeden z agresorů měl už před časem nastoupit do výkonu trestu, což neučinil. Z toho důvodu putoval hned za mříže. Ostatní skončili na policejní služebně pro výtržnictví a narušování nočního klidu při neuposlechnutí policejních výzev. Policie bude případ nadále šetřit.
Fotogalerie
15 fotografií