V pondělí v půl sedmé ráno došlo ke srážce tramvaje s osobním automobilem. „Podle předběžných informací by se na místě mělo nacházet 11 lehce zraněných,“ uvádí Jana Poštová, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Praha.

Na místo vyjelo několik posádek záchranářů včetně lékaře i inspektora. Dominovaly pohmožděniny končetin a úrazy hlavy, uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová. Policejní mluvčí Tomáš Hulan doplnil, že policisté nehodu vyšetřují, bližší informace o okolnostech srážky zatím neuvedl.

Video
Video se připravuje ...

Nehoda ve Střešovicích si vyžádala 10 lehce zraněných. Srazila se tady tramvaj s automobilem. Aktu.cz

Dopravní nehoda tak omezila na 20 minut i provoz tramvajové zastávky Vozovna Střešovice. Omezení se týkalo linek číslo 1, 2, 25, 143, 149, 180.

Výluka tramvají

Tramvajové linky jsou obousměrně odkloněny přes Brusnici a Pohořelec (neobsluhují zastávku Vozovna Střešovice). Linka 25 neobsluhuje zastávku Hládkov (obsluhují odkloněné linky 1 a 2). Autobusové linky zastavují v zastávce Vozovna Střešovice u chodníku,“ uvedl na svém webu Dopravní podnik hlavního města Prahy těsně po nehodě. Provoz byl krátce před sedmou hodinou opět obnoven.