Výstava nahých ženských těl láká muže i ženy. „Už teď máme prodáno více, než jaká byla kapacita v Bratislavě,“ prozradil pořadatel Mario Petrej, který uspořádal akci poprvé loni. Tehdy výstava trvala pouhých 12 hodin, během kterých přišlo na 700 návštěvníků.

Takhle to vypadalo na výstavě v Bratislavě:

Pro premiéru v Praze si vyhradil dokonce tři dny. Během nich se v hale vystřídá na 39 žen. Už teď je většina lístků vyprodaných, jak moc kontroverzní výstava láká.

Během devadesáti minut si návštěvník může prohlédnout třináct dam v nejrůznějších pozicích. „Přišli jsme bez očekávání a jsme nadšeni. Není to vůbec oplzlé. Je to velmi hezky provedené,“ chválila výstavu návštěvnice Marie, která přišla v doprovodu partnera.

Za honorář

K vidění je například bondage, kdy modelka visí ve vzduchu, dívka v kleci i ženy připoutané ke kříži. Každá z nich šla do exhibice zcela dobrovolně. Nedělají to ale zadarmo, dívky dostávají honorář ve výši několik tisíc korun. Na každé z nich je pak, zdali se bude držet v anonymitě díky masce či se rozhodne pro možnost dotyků ze strany návštěvníků.

O bezpečí se pak starají bodyguardi, kteří dohlíží na to, aby případné doteky lidí byly opravdu jen letmé a zároveň se starají o komfort žen.

Kdy? 17.–18. srpna
Kde? Dům uměleckého průmyslu
Vstupné? 669 korun na hodinu a půl

Fotogalerie
23 fotografií