Na Facebooku Letenské party se ukázalo, že celá Praha 7 má otravné sousedy, kteří si užívají postelových hrátek i po desáté večer. Někteří trpí více. „My se s ­hlasitými projevy jedné takové setkáváme někdy i několikrát denně,“ trápila se Nikola, kterou hekání v noci budí.

Ne všichni se trápí hlasitými skřeky. Kdo ví, zda se na Facebooku neozývají v tomto smyslu jen ti, kteří se sami utrhávají ze řetězu. „Mě by v životě nenapadlo řešit někoho intimní záležitost, ale lidi jsou lidi,“ reagovala na příspěvek Monika. Je i ona snad náruživkou? 

Z Holešovic do Libně

A nejen na Letné je to bouřlivé. Ovšem v Libni takoví puritáni nežijí. Diskutující František promluvil jasně svým videopříspěvkem. Vzdychající ženu v ulici kvitují kladně a ke všemu ji podporují hvízdáním a ovacemi.

 

Rady k nezaplacení

Pokud jste náruživkami v jakékoli městské části, zbystřete. Mezi desátou večerní a šestou hodinou ranní byste měla raději využít roubík, pokud vás nic jiného neumlčí. Sousedi by na vás totiž mohli zavolat policii kvůli rušení nočního klidu. 

A rada pro ty utrápené, kteří nemají čas hledat jehlu v kupce sena. Pořiďte si špunty do uší a klimatizaci a mějte zavřená okna. A v případě, že ani to nepomůže, vzbuďte svou drahou polovičku a přidejte se k orchestru.