Mrazivá rána čekají na Pražany na začátku týdne, teploty budou klesat až k -3 °C, podle meteoroložky Dagmar Honsové se také ojediněle mohou tvořit i mrznoucí mlhy. „Odpolední teploty ale půjdou rychle nahoru. Ve středu a ve čtvrtek vystoupí i přes 20 °C. Od pátku bude oblačnosti i srážek přibývat a teploty půjdou dolů,“ popsala pro Blesk Honsová.

V pondělí bude polojasno až oblačno, po ránu ojediněle mrznoucí mlhy. Ranní teploty budou klesat na 0 až -2 °C a ojediněle se bude tvořit náledí. Denní teploty vystoupí na 10 až 12 °C.

V úterý bude polojasno nebo skoro jasno. Po ránu ojediněle mrznoucí mlhy. Ranní teploty budou klesat na 0 až -3 °C. Denní teploty vystoupí na 14 až 16 °C.

Ve středu bude polojasno nebo skoro jasno. Ranní teploty budou klesat na 6 až 4 °C. Denní teploty vystoupí na 19 až 21 °C.

Ve čtvrtek bude polojasno nebo skoro jasno. Odpoledne a večer od severozápadu přibývání oblačnosti. Ranní teploty budou klesat na 7 až 5 °C. Denní teploty vystoupí na 19 až 21 °C.

V pátek bude oblačno až zataženo, postupně na většině území déšť nebo přeháňky. Ranní teploty budou klesat na 8 až 6 °C. Denní teploty vystoupí na 15 až 17 °C.

V sobotu bude proměnlivá oblačnost, občas déšť nebo přeháňky. Ranní teploty budou klesat na 5 až 3 °C. Denní teploty vystoupí na 10 až 12 °C.

V neděli bude oblačno, občas déšť nebo přeháňky. Ranní teploty budou klesat na 5 až 3 °C. Denní teploty vystoupí na 9 až 11 °C.

Na velikonoční pondělí bude oblačno, občas déšť nebo přeháňky. Ranní teploty budou klesat na 5 až 3 °C. Denní teploty vystoupí na 10 až 12 °C. 

Fotogalerie
9 fotografií