Obrovskou halu o rozměrech 10 tisíc metrů čtverečních pokryje 320 výstavních stanů, do nichž se mohou návštěvnici podívat, rozložit je, složit, převracet, zkrátka řádně obhlédnout. Kromě toho budou na místě také všechny propriety vhodné k pobytu v přírodě jako spacáky, karimatky, batohy, boty, oblečení a další příslušenství.

 O víkendu 1. a 2. června začne Dětský den, který se bude opakovat taky o víkendech 8. 9. června, 3. a 4. srpna a nakonec 24. a 25. srpna. V areálu bude umístěná trampolína, nafukovací skluzavka, lezecká stěna, k vyzkoušení bude lukostřelba a děti si mohou nechat pomalovat obličej.

Rodiče si mezi tím mohou zajít na promítání outdoorových filmů a prohlédnout fotografie z různých koutů světa. Pro dospělé bude připravená Wingman show, v níž mohou vyhrát různé ceny. Závodí se v tom, jak rychle stihne soutěžící multifunkčním kapesním nožem přeštípnout drát, zašroubovat a vyšroubovat šroub, přepilovat hřebík nebo přeříznout dřevo. Konat se bude tento víkend, 1. až 2. června, 6. až 7. července, 3. až 4. a 24. až 25. srpna. Po celou dobu bude otevřená restaurace Klub cestovatelů, která bude podávat pochoutky z Orientu, ale i dalších koutů světa.

Kdy: od 31. května do 25. srpna

Kde: PVA EXPO, Praha-Letňany

Za kolik: zdarma

Fotogalerie
4 fotografie