Nejen pro obyvatele Prahy 6, ale i pro „přespolní“ je připravena akce v sobotu 17. února na kluzišti v Dejvicích poblíž Vítězného náměstí. Valentýn fest je určen pro děti i dospělé a nabídne pestrý a zajímavý program i pro zamilované. „Chceme navázat na svátek Valentýna, proto jsme akci nazvali Valentýn fest,“ uvedl pro Blesk.cz Mirek Baloun, který se na organizaci akce podílí.

Program pro děti i dospělé

Návštěvníci se dočkají nejrůznějších soutěží na ledě, bruslení s lišákem Smartym nebo balonkové party. K dispozici bude i fotokoutek či malování na obličej. Dětský program bude probíhat od 10 do 16 hodin. Hned poté naváže hlavní program, který bude provázán vystoupením českých interpretů.

Od 16 do 22 hodin se návštěvníci mohou těšit na současné české zpěváky i zpěvačky. V Dejvicích vystoupí Raego, Jarek Šimek, skupina Crown Unity a další. „Pódium bude přímo na ledové ploše a veřejnost si bude moci užít koncert doslova na bruslích,“ přibližuje Baloun.

Svátek zamilovaných

Jelikož akce navazuje na svátek Valentýna, akce se ponese i v jeho duchu. „Na ledové ploše bude probíhat valentýnská seznamka,“ říká Baloun. Dále se návštěvníci dočkají i soutěže v bruslení, například o iPhone nebo o bezdrátové reproduktory. „Nejvíc ovšem chceme, aby si lidé odnesli nějaký zážitek,“ dodává v očekávání příjemně stráveného dne.