Přestože středeční počasí akci nepřálo, na Letné se po osmé hodině večerní sešlo asi okolo stovky lidí. Před samotným setměním se mohli Pražané kochat žonglérskými čísly v rytmech bubnů. Po setmění došlo na očekávanou ohňovou show, kterou nepříznivé počasí nepřekazilo.

Pokud jste o fire show v Praze ještě neslyšeli, tak máte co dohánět. Jedná se o tradiční akci, která se pořádá každé léto už od roku 2002. „Původně jsme začínali bez bubnů. Ty se k nám přidaly až po deseti letech. A hned je to lepší,“ pochvaloval si Alef Pražský, který setkávání fakírů vymyslel.

Video
Video se připravuje ...

Krátký záznam ze středeční fire show Eva Fornálová

Během večera se dostanete do kontaktu nejen s profíky v oboru, ale také s naprostými nováčky, ať už v bubnování, žonglování nebo fakírství. „K ohni jsem se dostala teprve loni,“ prozradila Alena.

Pokud jste promeškali středeční show, nezoufejte. Další bude hned za čtrnáct dní. Ovšem typické pro tyhle akce je to, že si organizátoři najdou vždy nové místo. Následující ohňovou show si můžete užít ve středu 9. srpna na Komořanské louce.

Fotogalerie
20 fotografií