Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Víkend v Praze: Víno, pivo a dokonce i čaj poteče proudem

/
  • Co vás v Praze čeká o víkendu?
    3. června 2016 ● 10:06

    První červnový víkend nabídne v Praze program pro každého. Na své si přijdou jak sportovní nadšenci, tak milovníci party. Redakce Blesk Praha si pro vás připravila to nejlepší, co tento víkend nabídne.

  • 1.

    Pivobraní

    Milovníci piva budou mít v pátek a v sobotu pré. Od 3. do 4. června v parku Parukářka tak mají šanci ochutnat více než 100 druhů piv na festivalu Žižkovské pivobraní.
    Žižkovské pivobraní
    Autor: www.praha3.cz

     

  • 2.

    Čajomír

    Na nádvoří muzea bude v neděli 5. června již třetí ročník oslav prvních jarních čajových sklizní Čajomír First Flush. Budete mít možnost ochutnat ty nejčerstvější čaje, které se vyprodukují v tradičních čajových zemích. Připraven je i bohatý doprovodný program, mimo jiné ochutnávky čaje, akce pro děti, hudební vystoupení a další. Kromě popíjení je pro návštěvníky připraven i hudební program, díky kterému si budou moct užít tanec před pódiem. Vstup na festival je navíc zdarma. Doporučujeme si ho nenechat ujít. 
    Čajomír
    Autor: čajomir


  • 3.

    Raw Fest

    Pokud je vám zdravá strava blízká, neměli byste si nechat ujít třetí ročník Raw Festu na ostrově Štvanice. Na maso ani mléčné výrobky nebo vařené jídlo na tomto festivalu nenarazíte. Od 4. do 5. června máte tak šanci načerpat novinky z oblasti syrového stravování, jógy a sportu na živé stravě.
    Rawfest
    Autor: rawfest


  • 4.

    Color run Prague

    Máte-li sportovního ducha a máte rádi zábavu, v sobotu si oblékněte sportovní oblečení a dorazte do Holešovic. Color run Prague není zajímavý pouze práškovými barvami, které obarví účastníky od hlavy až po patu, ale také tím, že se pětikilometrový závod neběží na čas, ale pro zábavu.
    Color run Prague
    Autor: colorrunprague
  • 5.

    Vinice na Kampě

    Tento víkend bude milovníkům alkoholu přát. Kromě Žižkova, kde budou moct Pražané ochutnat piva z nejrůznějších českých pivovarů, čeká na milovníky akce s názvem Vinice na Kampě. Akce začala už ve čtvrtek 2. června a skončí v neděli 5. června. Více než 20 stánků zde nabídne nejen česká a moravská vína, ale také jídlo, které se k vínu hodí.
    Vinice na Kampě
    Autor: vinicenakampe

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy