Cyklohráček letos vyrazí poprvé v sobotu 23. dubna z Masarykova nádraží, odkud pojede až do Železničního muzea Zlonice. Vláček je v provozu do 30. října a jezdí každou sobotu, neděli a svátky. Pro děti je k dispozici personál, který se o malé cestující stará a má pro ně dokonce připravené i dárečky.

Cestující Cyklohráček doveze do Zlonic, kde ale cesta nekončí. Je zde připravený autobus, který všechny doveze až před budovu železničního muzea. Lidé, kteří cestují Cyklohráčkem, mají vstupné do zlonického muzea, cukrárny, pivovaru a aquaparku ve Slaném zvýhodněné.

Děti si mohou po dobu jízdy hrát.
Autor: Ropid

Letos jeden vůz navíc

Cyklohráček má díky velkému zájmu nově od letošního roku jeden vůz navíc. Souprava tedy vyjíždí se čtyřmi vagony. Dva vagony jsou určeny pro nejmenší cestující a mají dětskou hernu. Jeden vůz je určený pro cyklisty a poslední vůz je určen pro větší děti, které si zde mohou zahrát deskové hry.

Vlak pro děti počítá i s prostorem pro kočárky. Každý cestující dostane mapu s okolím Okoře, ve které jsou zajímavé turistické cíle. Cena v Cyklohráčku je stejná jako u běžných vlaků Českých drah. Jízdní řád Cyklohráčku najdete zde.