Osmý ročník festivalu Kampa střed světa zahájil v sobotu dvoudenní festival na Kampě. Ačkoliv byla akce rodinného charakteru a myslela na řadu aktivit, pro které by se mohly děti návštěvníků nadchnout, sobotní hudební vystoupení přilákala Pražany napříč věkem. Počasí lidi neodradilo.


Rodiny s dětmi zde mohly využít různé workshopy, lezení mezi stromy po slackline za podpory asistentek nebo si zde děti mohly zahrát lakros. „Hodně jsme váhali, zda nezůstaneme doma, ale nemohla jsem si nechat ujít koncert Václava Koubka, kterého mám nesmírně ráda. Navíc se tu malá vyblbla. Jsem ráda, že jsme se odhodlali,“ pochvalovala si sobotní program návštěvnice Pavlína (34), která byla na tomto festivalu už podruhé.



Kromě hudební scény přilákala rodiny s dětmi i možnost bezplatně navštívit divadelní představení pro děti. To se odehrávalo ve středu Kampy v divadelním šapito, ve kterém bude dětské divadelní představení i v neděli 10. dubna od druhé hodiny odpolední.

Malý byl z pohádky přímo nadšený, takže to vypadá, že zítřejší den tu budeme zase. Jen škoda, že už zítra nebude hudební doprovod, protože dneska jsme si tu mohli i zatančit,“ povzdechla si návštěvnice Jana (37), která přišla společně s kamarádkou. Druhý den festivalu tak bude zaměřen pouze na děti.

Fotogalerie
38 fotografií