V pondělá bude převážně oblačno, ojediněle přeháňky, večer ustávání srážek a částečné ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 10 až 13 °C, na horách 6 až 9 °C. 

Podle meteorologů z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) se mezi slábnoucí tlakovou výší nad Alpami a oblastí nízkého tlaku vzduchu nad severní Evropou budou od západu postupovat jednotlivé frontální systémy. 

Úterý proto bude opět většinou oblačno, večer a později večer na severozápadě možnost slabého deště. Nejnižší noční teploty 5 až 1 °C, nejvyšší denní 11 až 15 °C. 

Sluníčko alespoň na chvíli by mohlo vykouknout ve středu, kdy bude blačno až polojasno. Večer od západu přibývání oblačnosti a později místy slabý občasný déšť. Nejnižší noční teploty 7 až 3 °C, nejvyšší denní 13 až 17 °C. 

Ve čtvrtek počítejme, že zpočátku bude zataženo s občasným deštěm, ale během dne přechodně až polojasno. Později opět od západu přibývání oblačnosti se srážkami. Nejnižší noční teploty 8 až 4 °C, nejvyšší denní 11 až 15 °C. 

Co se týká pátku a víkendu. Tak nejvyšší denní vyšplhají až k 16 °C. Obloha bude jako celý týden zamračená. V sobotu by se k tomu měl přidat i vítr.